Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Σκύλος "κατέλαβε" το Δημαρχείο της Αλμωπίας...

Ένα γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι διαδραματίστηκε χθες Δευτέρα (18/7) στην Αριδαία.

Σκύλος αγνώστου… ταυτότητας, εισέβαλε στο Δημαρχείο και με το «έτσι θέλω» στρογγυλοκάθισε δίπλα στο air condition το οποίο δούλευε ακατάπαυστα.

Τι και αν οι υπάλληλοι του Δημαρχείου του… εξηγούσαν ότι πρέπει να βγει έξω! Αυτός δεν το κουνούσε ρούπι.

Τελικά, ο σκύλος ήταν τυχερός καθώς του πρόσφεραν και μια κούπα νερό, για την φιλοξενία.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που απέδωσαν την απρόσμενη επίσκεψη του σκυλάκου, στην άρνηση της Δημοτικής Αρχής να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι στους κτηνιάτρους του προγράμματος στειρώσεων της Αλμωπίας.

Επίσης, κάποιοι πρότειναν στο πανέξυπνο τετράποδο να κάνει μια επίσκεψη εργασία και στον Δήμαρχο. Ωστόσο, δεν μπήκε καν στον κόπο να ανέβει τα σκαλιά, καθώς...

...ήταν πεπεισμένο ότι η πόρτα θα είναι κλειστή...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News