Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ARIDAIA NEWS: Ευχές προς τη νέα Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας!

Με κλίμα ανανέωσης φαίνεται πως ξεκινά η προετοιμασία του Αλμωπού Αριδαίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η νέα Διοίκηση δείχνει έτοιμη να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις, καθώς απαρτίζεται από νέους ανθρώπους γεμάτους όρεξη και αγάπη για την ομάδα.

Ενδεικτικό της όλης προσπάθειας είναι το γεγονός ότι τα μέλη έχουν ανέλθει στα 264, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Όπως μας ενημέρωσε το γραφείο τύπου, οι προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (25/7), στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, με ανοιχτή πρόσκληση προς τους οπαδούς.

Το Aridaia News εύχεται αυτή η επανεκκίνηση του Αλμωπού να του δώσει και την πολυαναμενώμενη ώθηση προς την κορυφή. Τέλος, καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. της ομάδας!

4 σχόλια:

  1. epitelous xefevgoume apo th mizeria twn dyo teleutaiwn xronwn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΜΟΣ ΑΛΜΩΠΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠ'ΤΗΝ Α1' ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ Α'...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι μαζι εναν μηνου ποδοσφαιρικα δεν κανετε.εναν καπελη η κλεισουρη οικονομικα δεν κανετε.το μονο που κανετε ειναι να γραφετε στα σαιτ(γιατι τα ελεχετε)σχολια υπερ του αλμωπου.παντως ενας στην φωτογραφια απο οτι βλεπω αγαπαει πολυ τον αλμωπο.ειναι σε ολες τισ διοικησεις μεσα.μπραβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News