Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Δε "παιζεται" ο Beckham!Μετα τα στριγκακια της Βικτωρια, πρωτοτυπησε και σε παπουτσια.Φωτο

Φαίνεται πως ο ερχομός της κόρης του τον έχει επηρεάσει ιδιαίτερα, αφού ο χαζομπαμπάς David Beckham δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την κόρη του που ήρθε πριν λίγες μέρες στον κόσμο.

Ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να αποχωρίζεται τα παιδιά του ποτέ, γι’ αυτό και φρόντισε...

να τα «κουβαλάει» μαζί του παντού, και συγκεκριμένα πάνω στα παπούτσια του!

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον David κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο Los Angeles, εστιάζοντας στα παπούτσια του, που όχι μόνο ήταν ροζ, αλλά έγραφαν και τα ονόματα των τριών αγοριών του, αλλά και της νεογέννητης κόρης του Harper.


---
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News