Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αλμωπίας

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αλμωπίας στο Δημοτικό Κατάστημα Αλμωπίας με πρόεδρο τον Δήμαρχο Αλμωπίας κο Δημήτριο Πασόη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος κος Κώνστας Απόστολος, ο Υποδιοικητής ΤΕ Αριδαίας Ανθ/στης κος Κυριακίδης Γρηγόριος ,ο Διοικητής του Α.Τ Αριδαίας κος Γάκης Ευάγγελος, η Τμηματάρχης Προστασίας Δασών κα Πουσίνη Άννα, οι αντιδήμαρχοι κος Τραπεζανίδης Γεώργιος, κος Ταγκαλίδης Γεώργιος και κος Παρούτογλου Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αριδαίας κος Μπούραλης Στέφανος, ο διευθυντής του Δημοτικού Καταστήματος Αλμωπίας κος Παυλίδης Αθανάσιος και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Αλμωπίας κα Παπαδοπούλου Σαπφώ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες...

για τους σκοπούς και τη λειτουργία της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, η οποία έχει σαν στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πρόληψη και αντιμετώπιση κάποιας φυσικής ή τεχνολογικής καταστροφής ή ατυχήματος που μπορεί να συμβεί. Πιο συγκεκριμένα, για την περιοχή του Δήμου Αλμωπίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόληψη, την ετοιμότητα, και την αποκατάσταση των ζημιών από ενδεχόμενες φυσικές καταστροφές και ειδικότερα πυρκαγιών, καθώς και το συντονισμό και τη συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων φορέων σε θέματα κυρίως πυροπροστασίας ενόψει της θερινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News