Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Σαλπιγγίδης: "Αδιαφορώ για αυτούς που δεν με γουστάρουν"

Η επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι δίχασε και συχνά οι αντιδράσεις μερίδας οπαδών προς το πρόσωπό του δεν ήταν αυτές που ο ίδιος ονειρεύονταν.

"Δεν περίμενα οι αντιδράσεις να διαρκέσουν έναν χρόνο. Εγώ απλά αδιαφορώ!", τόνισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, εκφράζοντας με τον τρόπο του τη δυσαρέσκειά του προς τους μόνιμα επικριτές του, όταν στη συνέντευξή που παραχώρησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Ντόοβερθ ρωτήθηκε για την έντονη κριτική που του ασκείται από τους συγκεκριμένους.

Ο "Σάλπι", όμως, δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική του για την περασμένη μέτρια σεζόν που είχε, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ και όσα δεινά προκαλούν αυτά στην ομάδα.

Μερικά από όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:



Για τη σεζόν που πέρασε: "Θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένη χρονιά συνολικά. Δεν κάναμε υπέρβαση στην Ελλάδα, κάναμε στην Ευρώπη. Φτάσαμε να έχουμε το πλεονέκτημα να πάμε τελικό, αλλά βρεθήκαμε σε κακή μέρα και αντιμετωπίσαμε μια καθόλου τυχαία ομάδα. Ήταν μια καλή χρονιά με όμορφες στιγμές στην Ευρώπη. Για μένα, δεν μ' αρέσει να βάζω όρια στον εαυτό μου και την απόδοσή μου, αλλά νομίζω ότι ήμουν σαν την ομάδα, είχα σκαμπανεβάσματα. Θα ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω, αλλά δεν το κατάφερα. Δεν θα ψάξω δικαιολογίες. Κάνω κριτική στον εαυτό μου για να βελτιώνομαι. Υπάρχει αγάπη, αλλά και κακία γύρω μου και προσπαθώ να τα ζυγίσω".

Για την αιτία των μέτριων εμφανίσεων: "Πολλοί παράγοντες μπορεί να παίζουν ρόλο".

Για το αν υπήρχε θέμα προσαρμογής του στον ΠΑΟΚ: "Όχι. Είχα ένα θέμα με το κόσμο που μπορεί συνειδητά να μη με νοιάζει, αλλά υποσυνείδητα υπάρχει ένα βάρος. Αυτό δεν μπορώ να το ρυθμίσω".

Για το ότι ο Μπόλονι μίλησε με καλά λόγια για εκείνον: "Δεν είμαστε όλοι στη καλύτερη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, λόγω των ημερών που είμαστε εδώ. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να επιβεβαιώσω τον προπονητή".

Για την απόδοσή του και τα εύκολα γκολ που έχασε: "Μπαίνω σε μια διαδικασία να δέχομαι σχόλια, είτε με καλή είτε με κακή πρόθεση. Και παλαιότερα έχανα ευκαιρίες. Πρέπει την κάθε φάση να τη κάνω γκολ. Έχασα θεωρητικά πολύ εύκολα γκολ. Αν δεν τα έχανα, δεν θα πονούσε τόσο πολύ το κεφάλι μου από αυτά που άκουσα…"

Για την κόντρα του με τους οπαδούς και αν περίμενε αντιδράσεις: "Για τα παιδιά που με κυνηγάνε, αυτά που λένε στέκουν. Για μένα, όμως, δεν στέκουν. Αυτή τη τρέλα δεν τη περίμενα. Να ασχοληθούν ακόμα και με κάτι που θεωρώ ότι κάθε νοήμων άνθρωπος το αποδέχεται. Πρόπερσι ο ΠΑΟΚ ήταν ένα βήμα πριν το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που λείπει από την ομάδα. Πέρυσι δεν ήταν έτσι τα πράγματα και υπήρχε γκρίνια και στεναχώρια. Υπήρχαν ποικίλες εκδηλώσεις."



ΠΗΓΗ:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News