Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τα ονόματα των νεοπροσληφθέντων στα Λουτρά Λουτρακίου

Αναρτήθηκαν σήμερα 13/07/2011 εντός των νομίμων προθεσμιών στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Αλμωπίας και στα γραφεία της επιχείρησης "Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε", οι πίνακες κατάταξης-τελικής επιλογής υποψηφίων της προκύρηξης ΣΟΧ 01/2011 της επιχείρησης "Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε". Οι επιτυχόντες έχουν ως εξής:..


ΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ (6 ΜΗΝΕΣ)

ΜΠΟΪΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΠΑΒΡΑΑΜ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ


ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4 ΜΗΝΕΣ)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΣΜΑΡΩ


ΔΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ (4 ΜΗΝΕΣ)

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΑΛΙΚΗ

ΚΟΡΕΝΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ



ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ (4 ΜΗΝΕΣ)

ΤΡΑΠΙΤΣΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ

ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΔΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ (4 ΜΗΝΕΣ)

ΔΗΜΤΣΗ ΣΟΥΛΑ

ΤΣΟΡΑΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ



ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ (4 ΜΗΝΕΣ)

ΚΑΡΑΣΣΑΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΔΕ ΜΠΑΡΜΑΝ (4 ΜΗΝΕΣ)

ΠΕΪΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΠΑΣΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ (4 ΜΗΝΕΣ)

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΙΚΗ


ΔΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Φύλακες)

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ


ΔΕ ΛΟΥΤΡΟΝΟΜΩΝ (4 ΜΗΝΕΣ)


ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ (4 ΜΗΝΕΣ)


ΔΟΚΟΥ ΧΡΥΣΗ


ΟΡΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ


ΤΡΑΠΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΜΟΥΡΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ


ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣTΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΛΑΝΤΖΙΕΡΗΔΕΣ-ΛΑΝΤΖΙΕΡΕΣ (4 ΜΗΝΕΣ)

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΗΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ


ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

22 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υπεύθυνους των Λουτρών Πόζαρ για την παροχή υπηρεσιών σε μόνιμους κατοίκους Αριδαίας : Χθες αποφασίσαμε για 4η συνεχόμενη φορά να πάμε τετραμελή παρέα για μπάνιο στα Λουτρά Πόζαρ, στον νέο χώρο που δημιούργησαν(20 μέτρα από την κεντρική πύλη, πίσω από το μασαζ), όταν με μεγάλη μας απογοήτευση ήρθε ο φρουρός και με υψηλό τόνο στην φωνή του προσπάθησε να διώξει από εκεί, και να μας στείλει στο πάνω μέρος των Λουτρών, εκεί όπου πληρώνεις 4 ευρώ. Εμείς αρνηθήκαμε να φύγουμε , λέγοντάς του ότι εαν χρειάζεται να πληρώσουμε κάποιο αντίτιμο για την παροχή υπηρεσιών είμαστε διατεθημένοι να του το δώσουμε(σημείωση ότι υπήρχαν κολημενα κάποια χαρτιά τα οποία έλεγαν ότι πρέπει να πληρώσουμε 2 ευρώ). Αυτός συνέχισε να μας λέει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε μπάνιο στο συγκεκριμένο μέρος και μας απείλησε ότι θα κλείσει την παροχή νερού, εαν δεν πράξουμε όπως μας υπέδειξε. Του ζητήσαμε το σχετικό έγγραφο το οποίο είναι υπογεγραμμένο απο την τοπική αυτοδιοίκηση του μέρους, το οποίο αναφέρει την σχετική απαγόρευση, αλλά αυτός αρνούμενος και πάλι την παροχή του σχετικού εγγράφου( με λίγα λόγια δεν υπάρχει κάμια απαγόρευση), έκανε τον λόγο του πράξη και σταμάτησε την παροχή του νερού , με αποτέλεσμα να μας αναγκάσει να φύγουμε. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΑΝΙΟ. Συνεχίζοντας έχω να πω στους κύριους ότι θα κινηθώ νομικά για αυτό το ζήτημα, διότι οι κύριοι αυτοί πράτουν παράνομη ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περουσίας. Τέλος θα ήθελα να τους ειδοποιήσω ότι θα ενημερώσω γνωστό μου ο οποίος γράφει στήλη σε γνωστή εφημερίδα να γράψει δυο-τρια πραγματάκια, και μετά να τους δω πώς σε περίοδο κρίσης θα μπορέσουν να μαζέψουν τουρίστες. Ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΆΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ?

    ΑΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ - ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΠΕΥΤΕΣ - SPA Ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ, ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΟΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΕΡΣΙ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΑΠΕΜΑΝΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΓΊ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΦΙΛΟΞΕΝΗ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ;
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΩ) ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΑΜ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΗΘΙΚΑΝ...ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η διαδικασία προσληψης έγινε μεσω ΑΣΕΠ. η επιλογή έγινε βάση διάφορων κριτηρίων που ζητούσε.

    για αυτούς που αναφέρεις μέτρησε η προυπηρεσία γι' αυτό και τους ξαναπήραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ solid , όλα καλά στα γραφόμενα σου ,δεν παίρνω θέση για το καινούριο μέρος διότι δεν το γνωρίζω, αλλά σε προτρέπω να κάνεις μία ανάγνωση του κειμένου σου και θα διαπιστώσεις ότι χάνεις το δίκιο σου, ειδικά στην τελευταία παράγραφο που κάνεις αναφορά στα περί γνωστού και εφημερίδος .Θα μου επιτρέψεις και μένα να πω συνειρμικά κατά το δικό σου αποφασίζομεν και διατάσσομεν, ότι το ίδιο φασιστικό είναι ,( το θα σου δείξω εγω ρε ,θα σε βάλω στο πρώτο φύλλο ).Μπορείς ιεραρχικά να αναφερθείς στον προϊστάμενο του φύλακα και αν έχεις δίκιο πιστεύω ότι ολο το συμβούλιο θα σου ζητήσει συγνώμη διότι όλοι οι διοικούντες διακατέχονται από πλήρη δημοκρατικά αισθήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2:08 DIAKATEXETAI H SHMERINH DIOIKHSH TWN LOUTRWN APO DHMOKRATIKA AISTHHMATA?AYTO MONO WS ANEKDOTO MPWRO NA TO EKLAVW!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και τι σημαίνει η προυπηρεσία δηλαδή ρε μάγκες?

    δηλαδή αν δεν είχαμε γιατρούς και δούλευαν άλλοι άσχετοι στη θέση τους, αυτούς θα τους κρατούσαμε για πάντα, επειδή έχουν απλώς προϋπηρεσία?

    ρε πάτε καλά τι κομπογιαννίτικα πράγματα είναι αυτά? ερασιτέχνες είστε?

    με αυτή τη λογική δηλαδή στα νοσοκομεία έπρεπε να ξεγεννάνε οι μαμές οι πρακτικές που λέγαμε παλιά.... επειδή έχουν προϋπηρεσία και όχι οι απόφοιτοι των ΤΕΙ Μαιευτικής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. file 2:08 , poios stin ελλάδα δηλαδή δεν έχει "δημοκρατικά αισθήματα"?

    μόνο εσείς οι πασόκοι έχετε δημοκρατικά συναισθήματα... άρε πρασινάδες που πουλάτε στον κοσμάκη επειδή τον περνάτε για αγράμματο.

    και φυσικά επειδή αυτοχρίζεστε "δημοκράτες" για εσάς πας μη πασόκος = φασίστας

    ρε δεν πάτε αλλού να πουλήσετε τα φύκια σας?
    κάνουν και καλό στην επιδερμίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε των 3:52 . Αν γνωρίζεις λίγο από ύφος γραφής και από συναίσθημα ,θα καταλάβεις την προκατάληψη του καταγγέλλοντος. Όσο για τα περί πασόκων και φασιστών εγγράμματε φίλε μου θα μπορούσα να σου κάνω πολλά και διεξοδικά μαθήματα και χωρίς υβρεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλαράκο 5:24 που τις είδες τις ύβρεις...
    καθαρή ειρωνεία σου κάνει ο προηγούμενος και μάλιστα πολύ πετυχημένη για να είμαστε ειλικρινείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΠΗΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ(ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΩΝ 10:58)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ φίλε 12:15 σε εκφράζει απόλυτα το παρακάτω

    Ο μη ων μεθ' ημών καθ' ημών (εστί).

    για να σου κάνω και μετάφραση....
    Όποιος δεν είναι με το μέρος μας είναι εναντίον μας. (Πβ. Ματθ. ΙΒ'30)

    αυτοί είστε. ε΄τσι απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ φίλε ,για να μην κάνουμε διαγωνισμό εξυπνάδας ,πράγμα που όπως καταλαβαίνεις δεν βγάζει πουθενά, προτείνω για τα θέματα των λουτρών. Απο την μιά ,να βάζουμε καλοπροαίρετα στην πρίζα τούς διοικούντες και από την άλλη ας προσπαθήσουμε να περάσουμε μηνύματα στον κόσμο με εποικοδομητική κριτική, αφήνοντας στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς , ώστε ο μόνος τουριστικός πόλος της περιοχής μας να μην απαξιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τώρα μιλάς σωστά...
    στη διάθεσή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ...ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αγαπητέ φίλε των 1:11 αν προκύψει στο blog θέμα λουτρών ,ξεκινάμε διάλογο με γόνιμες και σοβαρές προτάσεις. κωδ(θεματική λουτρά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον Δήμο Αλμωπίας.....που πάντα παίρνει άτομα με βάση των κανόνων και των θεσμών του ΑΣΕΠ......Ο Κ.Παπαβραάμ βέβαια δουλεύει όλο το χρόνο στα Λουτρά άπλα το καλοκαίρι τους βολεύει να του δίνουν και κανένα ένσημο....αν ψάξετε και στην περσινή προκήρυξη των Λουτρών πάλι ο Κ.Θέμης είχε πάρει την αντίστοιχη θέση.....τυχαίο εε...?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.......ΑΙΣΧΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΘΕΜΗΣ ΦΙΛΕ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ . ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ''''''''''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αν ειναι ετσι 1.37 θα μπορουσες να κανεις ενσταση ΄. αλλα ζηλευεις και ψευδεσαι ....ΝΤΡΟΠΗ σου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News