Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

"Καυτές" πολιτικές εξελίξεις στο Ν. Πέλλας - Ποια "γαλάζια" στελέχη λένε "ναι" στις εκλογές!

«Καυτές» είναι οι εξελίξεις όσο ν’ αφορά στην πολιτική ζωή του Νομού Πέλλας.

Όσο φουντώνουν τα σενάρια των εκλογών, τόσο οι πολιτευτές εκδηλώνουν την επιθυμία τους ή και την απόφασή τους να είναι υποψήφιοι Βουλευτές. Συγκεκριμένα, από τον χώρο της Ν.Δ. αρκετά είναι τα πρόσωπα που άνοιξαν τα χαρτιά τους και μίλησαν ανοιχτά για αυτό το θέμα. Οι Γιώργος Καρασμάνης, Πόπη Φουντουκίδου, Ιορδάνης Τζαμτζής, Αστέριος Αντωνίου, Διονύσης Σταμενίτης και Ιωάννης Μουράτογλου απάντησαν στην Εφημερίδα «Λόγος της Πέλλας» και στην ερώτηση «ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ;». Οι απαντήσεις αφοπλιστηκές και με μεγάλη δόση ειλικρίνειας και σιγουριάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 6 "ΓΑΛΑΖΙΩΝ" ΣΤΕΛΕΧΩΝ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: «ΣΤΗ Ν.Δ., ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»
«Εμείς που υπηρετούμε την Παράταξη, οφείλουμε αυτή την εικόνα να τη διαφυλάξουμε και να την ενισχύσουμε. Με σύμπνοια και αγαστή συνεργασία, καθένας από το πόστο του. Έχοντας πάντα κατά νου, ότι όλα τα στελέχη είναι ισότιμα, με ίδια δικαιώματα και ανάλογες υποχρεώσεις. Στη Ν.Δ., δεν περισσεύει κανείς».

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ: «ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ»
«Ναι, θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Το κόμμα, ο Πρόεδρος με τίμησε κάνοντας μου την πρόταση».

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: «ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ»
«Η σύνθεση του ψηφοδελτίου είναι απόφαση του Προέδρου του κόμματος και των κεντρικών οργάνων του. Στην προσπάθεια της Ν.Δ. για αλλαγή πορείας και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, εγώ θα ήθελα να συμμετέχω, εκπροσωπώντας το Νομό Πέλλας ως υποψήφιος Βουλευτής. Η αγάπη μου για την Πέλλα και η διάθεση προσφοράς είναι δεδομένη».

ΠΟΠΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ: «ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟ»
«Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά είναι αμείωτο. Ο τρόπος που ζω, που σκέφτομαι έχει να κάνει με το ότι αφορά την πατρίδα μου. Τα σημερινά δύσκολα πράγματα για την Ελλάδα είναι μεγάλη πρόκληση για όλους όσους προσφέρουν με χαρακτήρα ανιδιοτελή. Οι ιδέες μου και ο πλούτος της εμπειρίας μου είναι θετικά στοιχεία».

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ»
«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο δική μου απόφαση. Εγώ δηλώνω παρών. Σε αυτήν την φάση όλοι είναι χρήσιμοι στην προσπάθεια όχι για να κερδίσει η Ν.Δ. αλλά για να γίνει αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Πήρα μέρος σε δύο διαδικασίες εκλογών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να υπάρχει το καλύτερο έδαφος. Στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση είχα μια άνοδο της τάξης του 30%. Αν το κόμμα θεωρεί ότι είμαι χρήσιμος δηλώνω παρών. Τα πράγματα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση ύστερα και από την επίσκεψη του κ. Λυκουρέντζου. Αν θα γίνει πρόταση δηλώνω παρών στην προσπάθεια να αλλάξουμε την κατάσταση της χώρας μας, η οποία δοκιμάζεται τα τελευταία δύο χρόνια».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ: «…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ»
"Εγώ πάντα έθετα τον εαυτό μου στην υπηρεσία του κόμματος. Έτσι και τώρα αν κρίνει ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας ότι μπορώ να συνεισφέρω, τότε ευχαρίστως να θέσω τον εαυτό μου στο πλευρό του κόμματος".
 

8 σχόλια:

  1. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ... "ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ". ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ 25 ΦΟΡΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΚΑΗΣ ΣΟΥ ΠΩΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΕΛΕΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΦΩΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αναρωτιεμαι εαν καποιος απο τους παραπανω "εθελοντες" μας ρωτησε αν θελουμε να σωθουμε, αν χρειαζομαστε την βοηθεια τους, γιατι εκτος απο τον εαυτο τους και την οικογενεια τους δεν τους ενδιαφερει τιποτε αλλο, μου θυμιζει τον βοσκο που εχει 5-10 μαντροσκυλα στα οποια δινει ξεροκαματα για να ελεγχουν το κοπαδι, ενω αυτος απολαμβανει τα φιλετα και τα παϊδακια.....καρασμανη την κορη σου τη βολεψες? αντωνιου τι εγινε με την ΕΑΣ Γιαννιτσων τα πηρατε τα χρωστουμενα? Τζαμτζη μαλλον εισαι γεννημενος να μας κυβερνας πανε και καμια βολτα στα κτηματα σου να δικαιολογησεις το βιογραφικο σου ως αγροτης, Ποπη φτανει κοριτσι μου 25 χρονια δεν βαρεθηκες να μας σωζεις? οσο για τους νεωτερους μνηστηρες της βουλευτικης εδρας....ας μας δειξουν τι εχουν κανει στη ζωη τους και μετα να ζητησουν τον σταυρο μας, εκτος εαν θελουν σταυρους απο τα νεκροταφεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν προσθέσουμε και αυτούς του πασοκ θα καταλάβουμε πόσο ΗΛΊΘΙΟΣ λαόσ ήμαστε στην πέλλα.αν είναι δυνατόν να βγαίνουν αυτα τα πράγματα για να τουσ ψηφίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας είμαστε και λίγο αντικειμενικοί και ας λέμε και κάποιες αλήθειες.
    Και επειδή τυχαίνει να ήμουν συμμαθητής της κόρης του Καρασμάνη και να συνεργάζομαι μερικές φορές μαζί της, η κοπέλα ασκεί ελεύθερη δικηγορία στην Αθήνα.
    Τώρα αν τάχετε με τον πατέρα της χτυπήστε αυτόν και όχι την κοπέλα.
    Και όχι όπως λέει η λαϊκή παροιμία : … χτυπάμε το σαμάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παραλήρημα του 2.35 οφείλεται στη ζέστη ή σε κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Εγω παιδια,ειμαι 42 χρονων!παντα μα παντα ψηφιζα ΝΔ...στην αρχη κληρονομικως και αργοτερα αρχισα και να τους γουσταρω!!
    τωρα δεν τους ψηφιζω ουτε με σφαιρες!
    τους βαρεθηκα ,,,και αυτους και τους αλλους!
    Αι σικτιρ απ'τα κοινα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News