Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ΤΑ "ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ"

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ "ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ"...
ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK! 

 ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΡΙΒΕΡ ΠΑΡΤΥ.
Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΟΘΜΟΛΟΓΙΑ :

1 CHARISMA 661
2 3 LALOUN 653
3 NERENTHE 624
4 ESORDIO 549
5 LOCK N LOAD 380
6 ΧΑΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 377
7 LYMENA KORDONIA 350
8 STONED SPIRIT 345
9 ΕΤΩΝ 16 334
10 ΑΝΟΙΜΑ 321




---
πηγή:προμαχιώτικα νέα 

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ.ΠΟΥ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΦΩΝΟΙ
    " ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ....
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ?????
    ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΕΣ...ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News