Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ο Βασίλης Κυριακίδης στον Εδεσσαϊκό

Καρατζοβίκος άνεμος ταλέντου και ελπίδας πνέει στους καταρράκτες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης του Α.Σ Εδεσσαϊκός σχετικά με την δεύτερη μεταγραφή που πραγματοποίησε η ομάδα με την απόκτηση του 17χρονου φέρελπι μεσοεπιθετικού του Εθνικού Αριδαίας Βασίλη Κυριακίδη.

Μετά τον έμπειρο στράϊκερ Δημήτρη Λαφαζανίδη η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη πρόσθεσε στο ρόστερ της τον νεαρό παίκτη του Εθνικού που υπόσχεται πολλά, καθώς οι γνωρίζοντες καλά τα ποδοσφαιρικά πράγματα του Νομού και της Αλμωπίας μιλούν με τα πιο κολακευτικά σχόλια για το έμφυτο ποδοσφαιρικό ταλέντο που διαθέτει.

Παράλληλα η Διοίκηση των «Τριαινοφόρων» ως την επίσημη πρώτη προπόνηση και συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για...
...την προσεχή Πέμπτη 28 Ιουλίου, αναμένεται να ολοκληρώσει τις επαφές της με άλλους μεταγραφικούς στόχους και να προβεί στην επίσημη ανακοίνωση απόκτησης τους.

Επίσης στα αξιοσημείωτα του ρεπορτάζ για τον Εδεσσαϊκό καταγράφεται και η πρόσληψη του Γιώργου Τζούρτζου ως βοηθού προπονητή και άμεσου συνεργάτη του Βασίλη Ασλανίδη, ενώ τέλος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου, και σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της ειδυλλιακής και όμορφης περιοχής του Νομού.

---
Πηγή: matiespellas.gr
ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ
 

2 σχόλια:

  1. Καλα αυτος δεν ειχε κλεισει στον αλμωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τους 35αρηδες που πηρε η εδεσσα ,βλεπω το βασιλακη σερβιτορο στο ΚΑΠΗ Εδεσσαικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News