Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Στην Ρώμη με Λάτσιο και στο βάθος Λιντς


Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μετά τις επαφές της Παρασκευής και το πρωινό τηλεφώνημα του Σαββάτου με τον 30χρονο διεθνή Αυστριακό επιθετικό δείχνουνε αποφασισμένοι να καταβάλουνε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάμψουνε την αντίσταση του όρου της Αούστρια Βιέννης.

Αυτού που κάνει λόγο ότι αν μία ομάδα εκτός Αυστρίας, εκεί είναι στο χέρι της διοίκησης της ομάδας των «βιολετών» να αποφασίσει, και δη από την Ελλάδα να καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ.

Για αυτό και από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης τονίζεται ότι: «Είμαστε ακόμη πολύ μακριά», αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφήνεται να εννοηθεί πως υπάρχει διάθεση ατόνησης του ενδιαφέροντος δεδομένου του θέλω του Λιντς να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.....


Στην προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης να καμφθεί το ποσό της ρήτρας των 500.000 ευρώ και να μειωθεί δεν τίθεται θέμα τελικά να συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα ο Κάρλος Τόχα.

Κι αν ο Σάκης Τσιώλης έδειξε από το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας κόντρα στον Ατρόμητο το απόγευμα της Παρασκευής (15/07) πως υπολογίζει στον διεθνή Κολομβιανό μέσο για την νέα αγωνιστική περίοδο στο τρέχον 48ωρο πρόκειται να ξεκαθαρίσει η σχέση του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Αν δηλαδή στις απολαβές του συμβολαίου του όπως αυτές είχανε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι θα επέλθει μείωση αυτών, όπως έχει ήδη συμβεί με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ή ακόμη και αν θα επέλθει λύση του συμβολαίου του μετά και τις συζητήσεις μαζί του της χθεσινής ημέρας.

Ο 30χρονος διεθνής Αυστριακός επιθετικός και αρχηγός της Αούστρια Βιέννης παραμένει ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Άρη ώστε να καλύψει την θέση του ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην νέα αγωνιστική περίοδο στην κορυφή της επίθεσης.

Εξελίξεις στην περίπτωσή του Λιντς αναμένεται να υπάρξουνε από αύριο Δευτέρα (18/07) σύμφωνα και με ότι προκύπτει από χθες στην Βιέννη αφού σήμερα υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ για την πρεμιέρα του αυστριακού πρωταθλήματος.

Μία εξέλιξη που όπως και να έχει είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στο φλερτ με τον Λιντς αφού η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό για το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κι όσο για το φιλικό της 13ης Αυγούστου με την Λάτσιο στην Ρώμη θα είναι το ένα από τα δύο που θα δώσει ο Άρης κατά την πέντε ημερών παρουσία του στην Ιταλία με άγνωστο να παραμένει ακόμη το ποιος θα είναι ο δεύτερος αντίπαλος.



ΠΗΓΗ:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News