Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να έρθετε την 25η Ιουλίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1ο ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της αρίθμ. 56/11 Απόφασης Οικονομιής Επιτροπής, περί σύστασης πάγιας προκαταβολής.
2ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη κανονιστικής απόφασης που αφορά στην Επιβολή τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων
3ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη κανονιστικής απόφασης που αφορά στην Επιβολή τέλους παρεπιδημούντων
4ο ΘΕΜΑ: Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων-εξόδων Β΄ Τριμήνου, οικ.έτους 2011, για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2011, βάσει των άρθρων 72 & 267 του Ν.3852/2010.
5ο ΘΕΜΑ: Εξέταση αίτησης της Κ-ΞΊΑΣ ΚΕΡΕΜΟΓΛΟΥ Λ.-ΚΕΡΕΜΟΓΛΟΥ Δ., για έγκριση ή όχι χορήγησης παράτασης για την περαίωση εργασιών του έργου “Ανάπλαση πλατείας Θεοδωρακείου ”
6ο ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου “Διαμόρφωση αθλητικών εγκαταστάσεων αντισφαίρισης Πιπεριάς”
7ο ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου “Κατασκευή γεφυροδιαβάσεων”
8ο ΘΕΜΑ: Απόδοση προϊόντων εκμίσθωσης σχολικού κλήρου των Τ.Κ.Αλμωπίας, στην «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας».
9ο ΘΕΜΑ: Εγκριση της απόδοσης λογαριασμού για το χρηματικό ένταλμα που αφορά στην προπληρωμή χρηματικού εντάλματος ύψους 603,71 € για «Επεκτάσεις Φ.Ο.Π ΤΠ2011 (παραλλαγή δικτύου Τ.Κ. Αλώρου)», και απαλλαγή του υπολόγου Κεχαγιά Χρήστου.
10ο ΘΕΜΑ: Εγκριση της απόδοσης λογαριασμού για το χρηματικό ένταλμα που αφορά στην προπληρωμή χρηματικού εντάλματος ύψους 659,46 € για «Επεκτάσεις Φ.Ο.Π ΤΠ2011 (παραλλαγή δικτύου Τ.Δ. Όρμας)»,, και απαλλαγή του υπολόγου Κεχαγιά Χρήστου.
11ο ΘΕΜΑ: Ακύρωση της αρίθμ. 402/2010 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας και διάλυση σύμβασης του έργου “Αγροτική οδοποιϊα στις θέσεις Νεκροταφεία προς διανομή, Καμπερίτσι, Μικροχώρι, Ροδωνιά, Μπαγλάρια, Κάτω Χωριό και Ακτημονικά του Τ.Δ.Πιπεριάς”
12ο ΘΕΜΑ: Ακύρωση των αρίθμ. 396-399-401-403 και 404/2010 αποφάσεων της Δημαρχιακής Επιτροπής πρώην Δήμου Αριδαίας , λόγω μη σχετικής εντολής έναρξης εργασιών και εγκατάστασης αναδόχων.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News