Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η θεατρική παράσταση "Εκείνος και Εκείνος" στο ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, παρουσιάζει στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ, την θεατρική παράσταση με το έργο «ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ» του Κώστα Μουρσελά.

Δύο μοναχικοί άνθρωποι, που δεν κατανοούν την έννοια της μοναξιάς, απολαμβάνουν την «ανεργία» τους και δεν ντρέπονται γι’ αυτό. Δεν έχουν ελπίδες, αλλά δεν χρειάζονται ελπίδες. Η ελπίδα είναι προνόμιο εκείνων που θέλουν να ξεφύγουν από κάτι. Αυτοί δεν επιθυμούν να ξεφύγουν από τίποτα. Οι διαφωνίες και οι μικροί καυγάδες τους δεν έχουν αληθινό περιεχόμενο για τους συνηθισμένους ανθρώπους, αλλά είναι αποκαλυπτικοί. Είναι η συνεκτική ύλη της οικειότητας που βιώνουν. Οικειότητα με τον εαυτό τους, μεταξύ τους και με τον κόσμο που τους περιβάλλει.

Ο Σόλων και ο Λουκάς δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά επίσης δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα επιθυμούσε να ήταν αληθινοί. Η δυσκολία και η αναποδιά, αντί να παράγει γκρίνια και «αδικία», παράγει...

...ανεμελιά. Από την διαρκή αποτυχία, ξεφυτρώνει αυτό το απροσδόκητο συναίσθημα, που χτίζει μια γενναιόδωρη στάση ζωής.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Τάσος Χαλκιάς, Πάνος Σκουρολιάκος
Συμμετέχουν: Δημήτρης Παπανικολάου, Ηλεάνα Μπάλα.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραχισαρίδης
Σκηνικά κοστούμια: Αντώνης Χαλκιάς

Τιμή Εισιτηρίου: 20 €, φοιτητικό, παιδικό 15 €
Ισχύουν Εισιτήρια του Ο.Γ.Α

Πληροφορίες στο τηλ: 23820-84381

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News