Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πόσα παίρνει η Ελένη τον μήνα; Οεο...

Δυο Γερμανοί φαίνεται πως βρέθηκαν να είναι large τύποι και όλη τους την… καλοσύνη την εξάντλησαν στην Ελ. Μενεγάκη. Δεν μπορούσαν οι Γερμανοί του Alpha να ήταν στη θέση της… Μέρκελ; Ακούσαμε που λες ποιος είναι ο μισθός της Ελένης τον μήνα σε περίοδο κρίσης και μας έπιασε κρίση μεγαλύτερη κι από εκείνη του Μακρόπουλου.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, τα λεφτά που παίρνει η Μενεγάκη το μήνα για να έχει απανωτούς οργασμούς πάνω από μία κατσαρόλα με γιουβαρλάκια, δεν τα έπαιρνε ένας απλός μισθωτός σε πέντε χρόνια προ κρίσης! Δεν ξέρουμε αν τα νούμερα είναι αληθινά, αλλά για να το λένε όλοι; Λοιπόν, η Ελένη παίρνει...

100 χιλιάδες ευρω το μήνα. Το ποσό αυτό ήταν προ κρίσης, αλλά βλέπεις οι Γερμανοί ένα χρόνο πριν έσπευσαν να της ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Το μόνο σίγουρο στην ιστορία είναι ότι ανανέωσε το συμβόλαιο της. Όπως ακούσαμε όμως να λέει ο Τάσος Δούσης , στο «Πολύ Μπλα Μπλα», αλλά όπως είπαν και στο δελτίο του Star η Μενεγάκη είναι η μόνη από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που δεν έχει δεχτεί την παραμικρή μείωση μισθού.

Τη στιγμή που άλλα αστέρια της τιβί και πιο λαμπερά από την Ελένη, ειδικά τη φετινή χρονιά, δέχτηκαν μείωση ακόμη και 50%. Γιατί ναι. Τελικά, δεν έχει σημασία να τερματίζεις πρώτος στην τηλεθέαση. Γιατί και τρίτος να βγεις, μπορείς να βγεις πανηγυρικά πρώτος στις αποδοχές.

---
Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News