Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"Πού ήταν οι Αγανακτισμένοι όλα αυτά τα χρόνια;"

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στα "ΝΕΑ", διερωτάται "Πού ήταν όλοι αυτοί οι "Αγανακτισμένοι" τα περασμένα χρόνια", ενώ χαρακτηρίζει δείγμα φασισμού τους οργανωμένους προπηλακισμούς, κάνοντας λόγο για εκτροχιασμό στις αυθόρμητες εκδηλώσεις πολιτών.

"Θεωρώ ότι οι μεν οργανωμένοι προπηλακισμοί είναι δείγμα φασισμού, οι δε πραγματικά αυθόρμητες εκδηλώσεις με ανησυχούν πολύ γιατί δείχνουν έναν ευρύτερο εκτροχιασμό στις στάσεις και στις συμπεριφορές συμπολιτών. Πού ήταν όμως, όλοι αυτοί οι «Αγανακτισμένοι» τα περασμένα χρόνια; Γιατί δεν αντέδρασαν τότε, στις πολιτικές που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση;", είπε χαρακτηριστικά.

Προσέθεσε...

δε πως "θεωρώ ότι η απόλυτη ισοπέδωση, οι μούντζες στη Βουλή και οι κρεμάλες προσβάλλουν βαθύτατα όλες τις κατακτήσεις μας ως κοινωνία".

Σε ό,τι αφορά τα αυθαίρετα διασαφηνίζει πως δεν θα γίνουν "τακτοποιήσεις" σε ευαίσθητες περιοχές και ότι θα ισχύσει το "περιβαλλοντικό ισοδύναμο", όπως έγινε και με τους ημιυπαίθριους.

"Η ρύθμιση για τα αυθαίρετα θα είναι στη λογική της τακτοποίησης των ημιυπαίθριων, θα έχει μία λογική "καρότου και μαστίγιου", θα κάνει διακρίσεις (π.χ. αποκλείοντας τη ρύθμιση αυθαιρέτων σε ευαίσθητες περιοχές, αλλά αναγνωρίζοντας την πραγματικότητα ολόκληρων αυθαίρετων οικισμών) και θα έχει "περιβαλλοντικό ισοδύναμο" σημείωσε χαρακτηριστικά.

---
Πηγή: news247

2 σχόλια:

  1. Εσύ φωστήρα μας που ήσουν τόσα χρόνια? Περιμέναμε τόσα χρόνια να μας διαλύσεις και επιτέλους ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟυ να ήταν οι αγανακτισένοι ρε λαμόγιο της κοζάνης?
    αφού είχατε φτιάξει στρατό από πρασινοφρουρούς που καταληστεύανε το κράτος και έρχεστε τώρα κάνετε τους ανήξερους...
    ουστ λαμόγια,, πράσινα τρωκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News