Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η συγγνώμη του Ζήση Βρύζα

Στη Γερμανία, μετά το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, κόντρα στην Ούπεν, ο Ζήσης Βρύζας είχε περάσει από τα αποδυτήρια της ομάδας και χαιρέτισε τους "ασπρόμαυρους" παίκτες, μιλώντας με τον καθένα από αυτούς χωριστά.

Το απόγευμα της Κυριακής (24/7) στα αποδυτήρια του προπονητηρίου της Σουρωτής, ο Βρύζας παρουσιάστηκε επισήμως από τον Θόδωρο Ζαγοράκη ενώπιον των παικτών του "Δικέφαλου". Ουσιαστικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε ρόλο στον Βρύζα, λέγοντας μπροστά σε όλους...

"πάμε όλοι μαζί, με τον Ζήση και τον Παντελή".
Παίρνοντας το λόγο ο Βρύζας, από την πλευρά του είπε, μιλώντας στην... καρδιά των "ασπρόμαυρων" παικτών: "Συγγνώμη που σας άφησα πέρυσι το καλοκαίρι, χωρίς να δώσω κάποιες εξηγήσεις. Τώρα, όμως, είμαι και πάλι κοντά σας. Γύρισα ξανά στο σπίτι μου, τον ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα είναι κομμάτι της ζωής μου. Θα αναλάμβανα νωρίτερα, αλλά υπήρχαν κάποια διαδικαστικά που δεν το επέτρεπαν. Πάμε όλοι μαζί για το καλύτερο!"

Συζήτηση με τους αρχηγούς

Έπειτα και από την ομιλία των Ζαγοράκη και Βρύζα, οι δύο, μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τους αρχηγούς της ομάδας, αλλά και τους παλαιότερους. Από πλευράς ποδοσφαιριστών, στη συζήτηση πήραν μέρος οι Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Χαλκιάς και Γκαρσία.

Θέμα συζήτησης ήταν η αναγκαιότητα της ομάδας να προχωρήσει στο Europa League, όπως και οι οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ο Ζαγοράκης, όπως είπε και ενώπιον όλων των παικτών, τόνισε ότι η ομάδα κάνει τον προγραμματισμό της για να λύσει αυτές τις οικονομικές εκκρεμότητες. Ζήτησε, πάντως, την κατανόηση των παικτών, καθώς είναι στις βασικές προτεραιότητες η αποπληρωμή των παλαιών οφειλών.

---
Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News