Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Βελτίωση της καθαριότητας και του ελέγχου στην εξωτερική πισίνα των Λουτρών Πόζαρ

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΖΑΡ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ, ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ... ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΡΙΧΕΣ, ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΜΑ.
ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ...

ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 15.00 ΕΝΑ 3ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ....
ΑΙΣΧΟΣ...


Αναγνώστρια

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΝΑ ΟΥΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠ'ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Για το γλαφυρό μέρος )
    Αγαπητή αναγνώστρια και τα έντομα έχουν ψυχή, αδιάψευστος μάρτυρας και τα διάφορα σποτ για αντικουνουπικά ,έχουν και αυτά τις προτιμήσεις τους .
    (Για το σοβαρό μέρος )
    Αγαπητέ πρόεδρε της επιχείρησης ,έχεις πάρει κάποιον σύμβουλο με € 15000 για θέματα μάρκετινγκ και μανατζαρίσματος της επιχείρησης γενικά . Με αγάπη σου αναφέρω ότι μέχρι στιγμής παρ όλη την φιλότιμη προσπάθεια, η βάρκα σου μπάζει νερά , δημιουργείς δυσαρεστημένους επισκέπτες .Δέν γνωρίζω τι λένε τα κουτιά παραπόνων αλλά δοθείσης της ευκαιρίας μετά από λίγες επισκέψεις ακόμη, θα σου αναφέρω καίρια τα κακώς κείμενα της λειτουργίας της επιχείρησης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορθή επανάληψη

    Αγαπητέ διαχειριστή του blog κράτα σε επίκαιρη θέση τα θέματα των λουτρών.Απο την μιά να βάζεις στην μπρίζα τούς διοικούντες,απο την άλλη προσπάθησε να περάσεις το μήνυμα στον κόσμο για επoικοδομητική κριτική,ωστε ο μόνος τουριστικός πόλος της περιοχής μας να μην απαξιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News