Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τη μείωση των αποδοχών του προτείνει ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Τ. Θεοδωρίδης

Ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Αλμωπίας Τάσος Θεοδωρίδης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. πρότεινε η αποζημίωση του Προέδρου Βασίλη Κανονίδη να είναι 300 ευρώ το μήνα και η δική του ως αντιπροέδρου 150 ευρώ. Όπως αιτιολογεί στη πρότασή του, έλαβε υπ΄οψιν:


- Την οικονομική κρίση
- Τις οφειλές της ΔΕΥΑ σε προμηθευτές και εργολάβους
- Τις οφειλές προς τους υπαλλήλους της Επιχείρησης
- Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος είναι δημόσιος υπάλληλος και ο Αντιπρόεδρος ελεύθερος επαγγελματίας, και δεν αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα.

Για να μην προκαλέσουν το κοινό αίσθημα. Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλλουν έστω και λίγο στην εξυγίανση της επιχείρησης, αφού θα υπάρξει ετήσιο όφελος 24.000 ευρώ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ταυτόχρονα θα είναι συνεπείς και με τις προεκλογικές δεσμεύσεις.

---
Πηγή: Εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ν. Πέλλας

9 σχόλια:

  1. Ενας νεος με ηθος και αρχες.Συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΤΡΟ ΣΚΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ,ΜΙΣΘΟ 1400Ε,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ 700Ε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 600Ε. ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΔΗ. ΑΝ ΝΑΙ ,ΤΟΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ -ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ- ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρει ανοιχτά θέση ο κύριος Κανονίδης για να μην αιώρειται η άποψη ότι διάλεξε την θέση της ΔΕΥΑ για τον μισθό και μόνο και ότι διαφορεικά σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνε την θέση διότι έχει πολλά οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα κάτι σαν ηλεκτρική καρέκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. alli einai i kleftes kai i royfianoi ekei mesa!!!!!mprabo taso........
    den ginete kai dimosios upallilos kai leytaa apo proedros..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΔΗ, ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον μπαμπα σου τασουλι τον ρωτησες γι αυτην την κινηση σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το φιλαρακι των 3,10.,ΣΩΣΤΑ τα γραφεις Ειναι καραγκιοζηδες,ειναι ψευτες! ή όλοι θα αμοιβονται ή όλοι θα ειναι άμμισθοι.Τέτοια λουτρακιώτικα πονηρά μ΄νο στο Λουτρακι από τον κ.Πενεζα. Οπως γραφεις, η πρόταση του κ. Μπίνου στο συμβουλιο τους ξεμπροστιάζει (ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΛΑΝ). Και τωρα τι προτεινουν; Αλλη μισθοδοσια στα λουτρα και αλλη στη Δ.Ε.Υ.Α.!!!!!! Δύο μέτρα και δύο σταθμά,κατα το δοκούν. ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ; ή ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΔΗ; Πήραν τις ψήφους του στις εκλογές και τώρα στημένη λεμονόκουπα ,πετιέται!Μήπως τους εμποδίζει σε κάποιες σκέψεις πονηρες; Τι λέει για όλα αυτά ο "λαλιστατος" κ.Δήμαρχος; Πασόη μας έχεις κουφάνει,όλο μιλάς βρε αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΥΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ 1.000 ΕΥΡΩ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ/ Η' ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΕΙ ΣΒΗΣΤΙΚΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News