Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά - Έναρξη εγγραφών όλων των τάξεων

Το φροντιστήριο του Νικολάου Βαδά ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 25 Ιουλίου ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών όλων των τάξεων.

Η έναρξη των μαθημάτων της Γ' Λυκείου ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2011.
Η έναρξη των εγγραφών Α' και Β' Λυκείου ξεκίνησε.

Στο φροντιστήριο θα διδάσκεται από 1 Αυγούστου και το μάθημα της Βιολογίας κατεύθυνσης και γενικής παιδείας.

19 σχόλια:

  1. Επιτέλους κύριε Νίκο φέρατε και Βιολόγο. Ετσι θα βοηθήσετε πολύ τα παιδιά. Ολόψυχα καλές εγγραφές γιατί με την ποιότητα της δουλειάς του φροντιστηρίου σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι όντως το φροντιστήριο να έχει εγγραφές καλών παιδιών πρώτα από όλα και κατ'επεκτασιν παιδίων που θα αγωνιστούν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους.Να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καλή προσπάθεια και όλοι οι καθηγητές του φροντιστηρίου δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
    Υπεύθυνος Φροντιστηρίου
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΙΑ ΑΝΥΣΗΧΗ ΜΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλη μια ανυσηχη μαμα28 Ιουλίου 2011 στις 2:34 μ.μ.

    Και εγω ως αλλη μια ανυσηχη μαμα συμφωνω με την προηγουμενη.Καλη και συνεχομενη δυναμη στο εργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ... ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ,ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φετος ειναι η τριτη μου χρονια στο φροντιστηριο σας.Η ασφαλεια που μου προκαλειται ειναι απιστευτη και γι αυτο αλλωστε εχω αριστευσει ολες τις χρονιες,σας εμπιστευομαι απολυτα,με εχετε βοηθησει παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλη μια ανυσηχη μαμα28 Ιουλίου 2011 στις 3:02 μ.μ.

    Και γω ως ανυσηχη μαμα συμφωνω με την μαμα των 2:22.Καλη και συνεχομενη δυναμη στο εργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τυφλη εμπιστοσυνη.Οποτε το παιδι μου απουσιαζει αδικαολογητα η αργει στο μαθημα παντα ενημερωνομαι τηλεφωνικα. Να ειστε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. POSO EIXA NTRAPEI OTAN ME BALATE GIA PROTH FORA STO CLUB FTOU (GRAFONTAI OSOI EXOYN STA DIAGVNISMATA TOY FRONTISTIRIOU KATV APO 10).GIA NA MHN EIMAI PALI STH LISTA KAUISA, DIABASA KAI PERASA STO PANEPISTIMIO.ENA MEGALO EYXARISTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ARAGE YPARXOUN AKOMA TA CLUB STO FRONTISTIRIO;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια. Υψιστη προτεραιότητα μας η προσφορά προς τον μαθητή.
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απάντηση στο σχόλιο των 5:31.
    NAI τα club υπάρχουν ακόμα με σκοπό να βοηθούν τους μαθητές όπως εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΔΜΕΝΟΥΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΥΡΙΕ ΒΑΔΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΩ Ο ΓΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΟΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΑΓΚΟΣ - ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ.ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΧΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ2 Αυγούστου 2011 στις 11:51 μ.μ.

    ΝΙΚΟ ελπιζουμε να δουλευεις με την ιδια ορεξη οταν στειλουμε τα παιδια μας στο φροντιστηριο σου...σε ευχαριστουμε για οσα εκανες για μας ως μαθητες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρός απάντηση του σχολίου της 30 Ιουλίου 11:11π.μ. Φυσικά και σας θυμάμαι και χαίρομαι που σας βοήθησα.Σας ευχαριστώ.
    Πρός απάντηση του σχολίου της 2 Αυγούστου 11:51μ.μ. Παναγιώτη και Μαρία μακάρι να θέλει και ο θεός.Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News