Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Κύριε "πρωθυπουργέ"

Το εντός εισαγωγικών έχει το νόημά του. Σε παρακαλώ πες μου μετά τις δραματικές μειώσεις των μισθών όλων των εργαζομένων, αντιλαμβάνεσαι ότι...

πλέον δεν μπορούμε να πληρώνουμε τίποτε? Ούτε ΔΕΗ, ούτε ΕΥΔΑΠ, ούτε τα στεγαστικά μας δάνεια, αλλά το κυριότερο ούτε και τα μπιλιετάκια που θα μας στείλεις μέσω εφορίας. Φυσικά δεν μιλάμε για ένδυση και υπόδηση, αλλά σε λίγο ούτε να φάμε δεν θα έχουμε. 
Πες μου θα κλείσεις όλη την Ελλάδα φυλακή? Θα κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα σε όλη την Ελλάδα? Θα μας πλειστηριάσουν τα σπίτια τα οποία φυσικά κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει? Πες μου τι θα γίνει. Πες μου για μια φορά την αλήθεια. 
Δεν ξέρω αν οι εκλογές είναι λύση, εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι πλέον κανείς από εσάς δεν θα μπορέσει να κάνει ούτε μία προεκλογική ομιλία, μα ούτε και να πάτε να ψηφίσετε δεν θα είναι δυνατόν. Γιατί τα γιαούρτια είναι ακριβά, οι πέτρες τσάμπα. 
---
αναγνώστης στο tromaktiko

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ZORRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΆ ΡΕ ΠΡΌΒΑΤΑ.ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΊΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΊΕΣ.ΆΡΕ ΚΑΛΆ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News