Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Αποθέωσαν τους «Bon Jovi» οι Έλληνες επώνυμοι!

Πανικός έγινε χθες στην μεγάλη συναυλία που έδωσαν οι «Bon Jovi» στο ΟΑΚΑ. Tο στάδιο σείστηκε από 80.000 άτομα που αποθέωσαν το αγαπημένο τους ροκ συγκρότημα.

Ανάμεσα τους και πολλοί επώνυμοι φυσικά, που όχι μόνο έδωσαν το παρόν αλλά δεν σταμάτησαν λεπτό να σχολιάζουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Twitter τους.

Πρώτη και καλύτερη η Ελεονώρα Μελέτη. Ο έρωτας της για το συγκρότημα και ειδικά για τον John Bon Jovi είναι γνωστός τοις πάσι άλλωστε: «είμαι ευτυχισμένη, είμαι ερωτευμένη, αγαπώ», έγραψε στο Twitter της, ενώ όπως η ίδια ανέφερε, δεν σταμάτησε λεπτό να “χτυπιέται”:«λύσσαξα στο γεφυράκι», συμπλήρωσε.

Εκεί ήταν και η Δέσποινα Βανδή...

με τους δυο πολύ καλούς της φίλους και συνεργάτες, Δημήτρη Γιαννέτο και Κώστα Καπετανίδη, και όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες που «ανέβασαν» στο Twitter τους, το χάρηκαν πολύ.

Το παρόν έδωσε επίσης η Δούκισσα Νομικού που συγκινήθηκε πολύ με το τραγούδι «Always», μιας και κάθε φορά που το ακούει, κλαίει. Μάλιστα δεν σταμάτησε να σχολιάζει πόσο «super» ήταν η χθεσινή συναυλία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου από την άλλη, «έφτυνε» συνεχώς τον John Bon Jovi (για να μην τον ματιάσει): «κι αυτός όμως…25 χρονών ο άτιμος! φτου σου πασά μου!» τουίταρε.

Εξίσου ενθουσιασμένος και ο Χρήστος Δάντης που έγραψε στο Twitter του: «Bon Jovi τα ρέστα μου! Πολλά πολλά πολλά hits, εξαιρετικό performance,φανταστική μπάντα. Ο τύπος όταν χαμογελάει είναι όλα τα λεφτά και το ξέρει, αλλά προσωπικά με μάγεψε ο Richie Sambora! Εν κατακλείδι, 25 years of hit making, can’ t be wrong!»

Εκτός πάντως από εκείνους που έδωσαν το παρόν, υπήρξαν κι εκείνοι που δεν κατάφεραν να πάνε, αλλά το καρδιά και το μυαλό τους ήταν εκεί.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, που όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, αν και είχε εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία, τα χάρισε γιατί δεν μπορούσε η ίδια να πάει.

Παρόλο που δεν τα κατάφερε, ήταν συνεχώς συνδεδεμένη στο Twitter με την Σίσσυ Χρηστίδου να της μεταδίδει τον παλμό. «I wanna lay you down in a bed of roses… Γεια σου ρε John!!! (live σύνδεση)»σχολίασε στο Twitter της.


---
Πηγή: star

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News