Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη ο 14χρονος εμπρηστής της Αριδαίας

Μόλις 14 ετών είναι ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες βράδυ από Αστυνομικές και Πυροσβεστικές δυνάμεις της Αριδαίας, να είναι έτοιμος για τη γνωστή του δράση: το κάψιμο παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Ο ανήλικος είχε προκαλέσει υλικές ζημιές σε πολλά ξένα οχήματα της πόλης και είχε πονοκεφαλιάσει τόσο τους κατοίκους της Αριδαίας, όσο και τις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές.

Ο μικρός «χούλιγκαν» είναι κάτοικος της Αριδαίας, ζει με τους γονείς του και...
...δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος που προέβη σε αυτές τις άσχημες πράξεις.
 

3 σχόλια:

  1. τιμωρια παραδειγματικη και των γονιων.Αυτοι ευθυνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παρκαρης και να έχεις το μυαλό σου για το αν θα βρεις το αμαξη σου σοω αναμορφοτιριο μέσα τον αλητι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ladi 8a t bgalei mh fanei oti exoume parabates t nomou st aridaia kai kri8ei asxhma o kyr arximpatsos.to ka8 tsoglani na kanei oti goustarei oi kyr enomatarxes h paizoun mpala h mas prizoun t mpales me kliseis gia parkarisma zwnh pyrosbesthra xartomantila serbietes ktl...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News