Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

15 συλλήψεις στον Βόλο. Έγκυες γυναίκες, παιδιά και ένα βρέφος ανάμεσα στους ελαφρά τραυματίες

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν συνεργεία του δήμου Βόλου, με τη βοήθεια των υδροφόρων και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το δύσκολο έργο καθαρισμού των κεντρικών οδών της πόλης, μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, χθες το βράδυ, με αφορμή τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Δ' Εθνική.

Περισσότεροι από 350 κάδοι απορριμμάτων...και ανακύκλωσης έχουν καταστραφεί, ενώ και σήμερα το πρωί ήταν έντονη η μυρωδιά από τη χρήση των δακρυγόνων.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, αργά χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν 15 συλλήψεις και 17 προσαγωγές υπόπτων ανάμεσα στους οποίους είναι και ανήλικοι. Επίσης, οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις έγκυες, τέσσερα παιδιά κι ένα βρέφος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.




Seleo.gr News

1 σχόλιο:

  1. Πείτε μου έναν σοβαρό άνθρωπο στην Ελλάδα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και θα σας δείξω έναν ψεύτη ή έναν ψυχασθενή. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι παρόμοιο με εκείνο του Ιράν και όσοι βρίζουν και φωνάζουν για την ομάδα τους είναι αυτοί που το κατάντησαν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News