Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ανακοινώθηκε η ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ' Λυκείου (2011-2012)

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. "ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ" ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ!

Πιο νωρίς από οποιαδήποτε άλλη χρονιά ανακοινώθηκε η ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ' Τάξης του Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης του Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2011-2012.

Χωρίς κάποια αλλαγή σε σχέση με πέρυσι η ύλη στα μαθήματα της Θεωρητικής κατεύθυνσης και στα Μαθηματικά.

Συγκεκριμένα:
1) Στο μάθημα "Νεοελληνική Λογοτεχνία" για πρώτη φορά τα τελευταία 3 σχολικά έτη δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην ύλη.

2) Στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ' Λυκείου η ύλη παραμένει η ίδια με αυτή της σχολικής χρονιάς 2010-2011.

Οι δύο βασικές αλλαγές που έγιναν πέρυσι παραμένουν. Δηλαδή, εκτός ύλης είναι το αόριστο ολοκλήρωμα, ενώ εντός ύλης είναι η απόδειξη του θεωρήματος της σελίδας 262.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι παραμένουν στην ύλη οι αποδείξεις των παραγώγων των συναρτήσεων ημίτονο και συνημίτονο (σελίδα 225). Για τις συγκεκριμένες αποδείξεις απαιτούνται τριγωνομετρικοί τύποι οι οποίοι κανονικά διδάσκονται στο μάθημα της Άλγεβρας Β' Λυκείου, βγήκαν όμως εκτός ύλης τη σχολική χρονιά 2010-2011!

Από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να "κατεβάσετε" το φύλλο της εφημερίδας της κυβέρνησης στο οποίο δημοσιεύεται η ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ' Τάξης του Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης του Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2011-2012.
Επιλέγετε Έτος 2011, Τεύχος Β και αριθμό ΦΕΚ 1968.

Πέτρος Μάρκου, Μαθηματικός
Άννα Κλεισούρη, Φιλόλογος
Φροντιστήριο Συνειρμός
Διδάσκονται όλα τα μαθήματα (Θεωρητική - Τεχνολογική-Θετική-ΕΠΑ.Λ.)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News