Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2011

Ο Δήμος Πέλλας, η Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΣ και η Ο.Μ.Γ συμπληρώνουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2011 με την σύνταξη και υλοποίηση του προγράμματος ¨ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ¨. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη συγκεκριμένων ιστορικών χώρων των Γιαννιτσών και της Αρχαίας Πέλλας με μέριμνα του Δήμου Πέλλας, της Ι.Λ.Ε.Φ και της Ο.Μ.Γ. Ο Δήμος Πέλλας θα διαθέσει...
...τα απαραίτητα λεωφορεία για τις ανάγκες περιήγησης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ¨ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ¨
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
Στρογγυλή πλατεία Γκόνου Γιώτα – Γιαννιτσά
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
7:50 π.μ.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους δρομείς, συνοδούς, επισκέπτες της πόλης των Γιαννιτσών και τους Δημότες Γιαννιτσών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ¨ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ¨ να το δηλώσουν έγκαιρα στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας τηλ. 2382 350 809 κα Συλλέκτη Δώρα.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παπανικολάου Αλέξανδρος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σεμερτζίδης Χαράλαμπος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News