Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Προπώληση εισιτηρίων για το "Φεστιβάλ Αλμωπίας 2011"

Ο Αλμωπός Αριδαίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας, διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ Αλμωπίας 2011 που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας την Πέμπτη 11 Αυγούστου με ώρα έναρξης τις 21:30.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι Imam Baildi, γνωστοί για τον παραδοσιακό αλλά και ταυτόχρονα νεανικό τους ρυθμό, μέλος του οποίου είναι και ο συντοπίτης μας Γιάννης Δίσκος, το ροκ συγκρότημα της Αλμωπίας Outdoor καθώς και η Σοφία Κουτσάκη.

Η τιμή εισόδου είναι 8 ευρώ και 5 ευρώ για τα μέλη του Αλμωπού και εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα...
...Γερμανός, καφέ-μπουγάτσα Quality, οπτικά Μπαλκαντζής και καφέ-μπαρ Vibe.

Μοναδική ευκαιρία για μια ξεχωριστή βραδιά και καλή σας διασκέδαση...!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News