Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αντίστροφη μέτρηση για την πρόσληψη 24.000 εκπαιδευτικών

Περίπου είκοσι τέσσερις χιλιάδες θέσεις εργασίας στο χώρο της εκπαίδευσης εγκρίθηκαν σήμερα από την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ), για την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο υπουργείο Παιδείας και αφορά το έτος 2011-12.

Ειδικότερα, η Επιτροπή δίνει το «πράσινο φως» για την πρόσληψη:  
- 250 διδασκόντων συμβασιούχων ορισμένου χρόνου,


- 1.300 ατόμων (εκπαιδευτικό προσωπικό) σε θέσεις επιστημονικών συνεργατών στα Τ.Ε.Ι. και την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.).


- 20.720 Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στις ΣΜΕΑ & ΚΔΑΥ και στα μειονοτικά σχολεία.


- 71 ατόμων στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), ως εξής:


- 100 Ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης.


- 25 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες, στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (πρώην Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων).


Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 600 θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2011- 2012 ως ακολούθως:


- Διακόσιες είκοσι τρεις θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ.


- Εκατόν πενήντα θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών από τους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία.


- Διακόσιες είκοσι επτά θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών από τις λοιπές κατηγορίες του άρθρου 9 του ν. 3848/2010.

---
Πηγή: real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News