Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Αυτοκτόνησε 24χρονος τσολιάς

Πρόκειται για 24χρονο στρατιώτη που υπηρετούσε τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά, ο οποίος αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του Προαστιακού, στη στάση Νερατζιώτισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο νεαρός ζούσε επί χρόνια στην Αγγλία, όπου εργαζόταν ως DJ, και επέστρεψε για να καταταγεί στον στρατό.
Το ΓΕΣ δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε,ίσως επειδή το τραγικό συμβάν έγινε εκτός υπηρεσίας,ωστόσο το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων...
το κατηγορεί για έλλειψη στοιχειώδους ευαισθησίας.Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες που οδήγησαν στην αυτοκτονία των 24χρονο, το Δίκτυο βρίσκει την αφορμή να επισημάνει τα αδιέξοδα τα οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι νέοι ,όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας τους αλλα και μετά απ΄ αυτή.


---
OnAlert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News