Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

"Έσπασε" τα δοκάρια ο Άρης-ήττα με 3-2 απο την Αλ Χιλάλ

Παρά την ήττα με σκορ 3-2 από την Αλ Χιλάλ, ο Άρης ήταν και πάλι εντυπωσιακός δημιουργικά, φτιάχνοντας αρκετές φάσεις, ανάμεσά τους και τρία δοκάρια (!) καταφέρνοντας όμως να αξιοποιήσει μονάχα τις δύο με «δράστες» τους Τσέζαρεκ και Σολτάνι. Για τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας σκόραραν οι Γιου, Καχτάνι (πεν.) και Αλ Φραϊντί, αναδυκνείοντας κενά στην αμυντική λειτουργεία των «κίτρινων».

Ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε την ομάδα του σε σχήμα ρόμβου (4-4-2) με τους Λαζαρίδη, Κοτσώνη στο κέντρο της άμυνας και τους Μίσελ, Καζναφέρη στα άκρα. Ο Φατί είχε ρόλο κόφτη, στη κορυφή του ρόμβου ήταν ο Τόχα, ενώ στα άκρα έπαιξαν οι Καπετάνος, Νέτο. Τσέζαρεκ και Τριανταφυλλάκος ήταν το επιθετικό δίδυμο.  
Οι κίτρινοι είχαν όμως και πάλι αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα όπως θα ήθελαν, αλλά είχαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με το σουτ του Καπετάνος (στο 10ο λεπτό) όπου η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.


Οι Σαουδάραβες φρόντισαν να πάρουν επιπλέον μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 32' μετά από λανθασμένη έξοδο του Βελλίδη έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ ο Ντιου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).


Ενα δυνατό σουτ του Φατί στο 39' δεν απέφερε καρπούς για τον Αρη που παρά τη μέτρια απόδοσή του ισοφάρισε στο 45' με τον Τσέζαρεκ, έπειτα από σέντρα του Καπετάνου και κεφαλιά πάσα του Λαζαρίδη.


Στην ανάπαυλα ο Τσιώλης προχώρησε σε πολλές αλλαγές, γεγονός που άλλαξε και την εικόνα της ομάδας. Η είσοδος του Σολτάνι έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα και ο Αρης έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ αλλά στάθηκε άτυχος.


Υπό την έννοια ότι η γυριστή κεφαλιά του Νέτο στο 62' χτύπησε στο δοκάρι, όπως και η αντίστοιχη του Φατί πέντε λεπτά αργότερα. Στο 71' η Αλ Χιλάλ κέρδισε μάλιστα πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γκαχτάνι. Ο Σηφάκης απέκρουσε, αλλά οι αμυντικοί του Αρη δεν έσπευσαν στη μπάλα με αποτέλεσμα ο Γκαχτάνι με δεύτερη προσπάθεια να κάνει το 1-2.


Δέκα λεπτά αργότερα η Αλ Χιλάλ τριπλασίασε τα τέρματά της με τον Σάφι ο οποίος έκανε εξαιρετική ενέργεια και πλάσαρε τον Σηφάκη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αρης μείωσε σε 2-3 με τον Σολτάνι ο οποίος με προβολή - έπειτα από σέντρα του Πορτίγια - πέτυχε το γκολ.


Αρης: Βελλίδης (46' Σηφάκης), Νέτο, Κοτσώνης (46' Παπαζαχαρίας), Μίσελ, Τόχα (88' Γιαννιώτης), Τσέζαρεκ (60' Πορτίγια), Φατί (78' Κατίδης), Κασναφέρης (46' Βανγκέλι), Καπετάνος, Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (46' Σολτάνι).




Δύο μέρες προθεσμία για την απόκτηση επιθετικού έδωσε ο Σάκης Τσιώλης λίγο μετά το φιλικό με την Αλ Χιλάλ. Ο προπονητής του Άρη, τόνισε πως ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για την Ιταλία όπου και θα γίνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Παράλληλα δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.


«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έγιναν πολλές ευκαιρίες και εμείς είχαμε πολλές φάσεις και τρία δοκάρια για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Ο Άρης είχε καλή απόδοση και σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό της. Ήταν μια ενδιαφέρουσα προετοιμασία και άκρως εποικοδομητική», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα του επιθετικού.


«Σήμερα τα γκολ τα έβαλαν αυτοί που είναι εκφραστές των επιθέσεων. Έχει καταντήσει ρουτίνα να μιλάμε για τον επιθετικό. Έχω ένα πλήρες ρόστερ και το έχω ξαναπεί αυτό. Αν πάρουμε επιθετικό θα πρέπει να γίνει μέχρι να αναχωρήσουμε για Ιταλία. Δηλαδή τις δύο επόμενες ημέρες».


---
Πηγή: skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News