Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Καλλίπολη Πέλλας: Σύλληψη 43χρονού και 38χρονής για μαστροπεία

Συνελήφθησαν χθες (24-08-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 43 ετών και μία αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας 38 ετών
σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και για φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, στην Καλλίπολη Πέλλας...
ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ημεδαπός εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος προάγει κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία σε πορνεία εργαζόμενες γυναίκες, σχεδιάσθηκε επιχείρηση και συνελήφθησαν οι ανωτέρω δράστες.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος προήγαγε στην πορνεία την 38χρονη αλλοδαπή που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός καταστήματος, έναντι του χρηματικού ποσού των 60€.

Επίσης, σε γενόμενο έλεγχο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 215€ και ένα φύλλο χαρτιού με σημειώσεις χρημάτων και ποτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News