Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Έδεσσα: Σύλληψη 47χρονου για κλοπή σε οικία

Διέρρηξε το διαμέρισμα ενώ βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης.

Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες της 07-08-2011, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας Πέλλας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 47 ετών, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία 39χρονου ιδιοκτήτη διαμερίσματος, ο οποίος βρισκόταν σε αυτό την ώρα της διάρρηξης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας εντόπισαν στην Έδεσσα και συνέλαβαν έναν 47χρονο ημεδαπό. Ο 47χρονος συλληφθείς αρχικά είχε διαρρήξει, με τη χρήση κατσαβιδιού, διαμέρισμα ισογείου ορόφου, χωρίς να αφαιρέσει κάτι, ενώ στη συνέχεια...
...διέρρηξε, με τον ίδιο τρόπο, το παράθυρο διαμερίσματος πρώτου ορόφου της ίδιας οικίας και αφαίρεσε τιμαλφή συνολικής αξίας (15.000) Ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) άσπρη σακούλα που περιείχε τα κλοπιμαία, ενώ σε έρευνα που έγινε στο ισόγειο της οικίας βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) τσάντα, η οποία ανήκε στο δράστη και περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία και διάφορα μέσα διευκόλυνσής του για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News