Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Νίκη του Αλμωπού με 5-1 στο φιλικό με Αμπελιές

Με 5-1 κέρδισε ο Αλμωπός την ομάδα του Άρη Αμπελιών στον φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/8) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 5ο λεπτό με ωραίο σουτ
του Τσαουσίδη έξω από την περιοχή.
Στο 15' ο Άρης Αμπελιών ισοφάρισε σε 1-1,
ενώ στο 33΄ πάλι ο Χρήστος Τσαουσίδης
έδωσε προβάδισμα στον Αλμωπό με 2-1,
το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Τσαουσίδης με χατ τρικ έκανε...το 3-1 στο 55' έπειτα από όμορφο συνδυασμό με τον Τσόλκα.

Στο 67ο λεπτό ήταν σειρά του Πανταζή, ο οποίος προπονείται με την ομάδα του Αλμωπού, να σκοράρει και να κάνει με πλασέ το 4-1. Το τελικό 5-1 πραγματοιποιήθηκε στο 82' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπογδάνη.

Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές Γεωργίου Νικόλαο, Κόγιο Κωνσταντίνο και Τούμπη Πασχάλη για την αφιλοκερδή τους διαιτησία.

almopos.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News