Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Στα 6 εκ. ευρώ κοστολογούν τον Βιεϊρίνια

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "newnotizie.it" για το ενδιαφέρον της Ουντινέζε για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ουντινέζε να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας κοστολογούν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ στα 6 εκ. ευρώ.


Συγκεκριμένα, αναφέρει το δημοσίευμα:


"Μετά τον αποκλεισμό της Ουντινέζε από το Champions League, η ιταλική ομάδα "βλέπει" προς την αγορά...
για να πραγματοποιήσει μεταγραφές σε θέσεις που έχει ελλείψεις. Το όνομα που κυκλοφορεί εδώ και καιρό, είναι αυτό του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι αρκετά ευέλικτος και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Η αγορά του 25χρονου μεσοεπιθετικού αποτυπώνεται στα 6 εκ. ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News