Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Όλες οι συναυλίες της 76ης ΔΕΘ 2011

Συναυλίες ΔΕΘ - Disc Festival 2011
76η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ιδιαιτέρως πλούσιο είναι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης.

ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ:
 
13/9: «Μέλισσες» και Ήβη Αδάμου
14/9: Ελευθερία Αρβανιτάκη
15/9: Κωστής Μαραβέγιας & Maraveyas Ilegal και Πάνος Μουζουράκης
16/9: Λ.Μαχαιρίτσας, Γ.Ζουγανέλης, Δ.Σταρόβας, Αλ.Κωνσταντόπουλος και Ζ.Αρβανιτίδη
17/9: Χρήστος Νικολόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γεράσιμος Ανδρεάτος και Γιώτα Νέγκα
18/9: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της 76ης ΔEΘ περιλαμβάνονται επίσης το «Planet Cinema» 3D Show με προβολές ελληνικών και ξένων ταινιών, παρουσίαση της νέας τεχνολογίας των κινηματογράφων κ.ά. Θα παρουσιαστεί επίσης η διαδραστική έκθεση πολυμέσων «Ο πλανήτης σε χρειάζεται…».

Τιμή εισιτηρίου
Φτηνό εισιτήριο και πλούσιο παράλληλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνδυάζει η 76η ΔΕΘ. Αυτά είναι και τα δύο βασικά εργαλεία για την προσέλκυση πολύ περισσότερων επισκεπτών σε σύγκριση με πέρυσι, οπότε τις πύλες της ΔΕΘ είχαν διαβεί περίπου 200.000 επισκέπτες. Όπως τονίζει ο κ. Παπακωνσταντίνου, «στόχος μας για φέτος είναι η αύξηση των επισκεπτών κατά 25%». Για το λόγο αυτό η διοίκηση της Helexpo προχώρησε σε γενναία μείωση της τιμής του εισιτηρίου εισόδου από τα 6 ευρώ πέρυσι στα 4€ φέτος. Επιπλέον σχεδιάζονται προγράμματα μερικής ανταποδοτικότητας, όπως εκπτώσεις από καταστήματα του εμπορικού κέντρου, συνεχείς κληρώσεις κ.ά.

1 σχόλιο:

  1. ειναι πολύ καλο που φέτος χαμήλωσαν την τιμή του εισητηρίου. Διότι εφόσον είμαστε σε περόδο κρήσεις πιστεύω πως έτσι θα έρθουν πιο πολλά άτομα στην ΔΕΘ φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News