Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Η "περιοδεία" του Δημάρχου Αλμωπίας & των συνεργατών του!

Μία από τις καλύτερες συγκυρίες για να βρεθούν οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής δίπλα στους πολίτες της Αλμωπίας, αποτελεί ο μήνας Αύγουστος και γενικότερα το Καλοκαίρι.

Οι πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ανά την επαρχία μας αυτή την περίοδο, είναι μία καλή ευκαιρία για τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους να συνομιλήσουν με τον απλό κόσμο και να μάθουν τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο. Ο Δήμήτρης Πασόης με τους συνεργάτες του...
...«οργώνουν» ολόκληρη την Αλμωπία και προσπαθούν να βρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις. Αυτό είναι πολύ θετικό και ενισχύει την επαφή των πολιτών με τους τοπικούς μας άρχοντες. 
 

2 σχόλια:

  1. as mas pei o kurios dimarxos parakaloume poli ti douleia eixan ta mixanimata tou dimou aridaias diladi oi eskafeis kai i fagana se idioton xorafia kai kanan doulitses sta krifa stin apsalo. oeo kirie dimarxe elate kai sto diko moy pou einai kai auto sto vouno kai apo 1 strema na to kanete 3 giati etsi egine kai stin apsalo xthes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αθηνα να κοιταξει να πληρωσει τους υπαλληλους που ειναι απληρωτοι απο τον νοεμβριο και ας αφησει τα πανηγυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News