Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ο Πασχάλης Κόϊος υποψήφιος Βουλευτής Ν. Πέλλας;

Μέσα στον καύσωνα του Καλοκαιριού και τη στιγμή που ο λαός κάνει τα καθιερωμένα μπάνια του, η εκλογολογία καλά κρατεί.

Συγκεκριμένα, στην Αλμωπία το ένα όνομα έρχεται μετά το άλλο και αναστατώνει τους πολίτες. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, ο Πασχάλης Κόιος (Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Μπίνου και Ιατρός) δηλώνει πανέτοιμος για την πρόκληση των Βουλευτικών Εκλογών και για την κάθοδό του σε αυτές με τη στήριξη της ΝΔ.

Πρόσωπο έμπειρο όσο ν’ αφορά στα κοινά, με πολλούς υποστηρικτές οι οποίοι του χάρισαν την ψήφο τους και στις περασμένες Δημοτικές Εκλογές αλλά και παλαιότερα.

Αυτό που μένει είναι να...
...δούμε αν τελικά πέσουν και οι τελικές υπογραφές.
 

6 σχόλια:

  1. An ontws isxyei kati tetoio tote tha einai mia apo tis pio swstes ypopsiofiotites pou tha exei pote i ND ston nomo mas! Pasxali eimaste mazi sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ποιος ειπε οτι ο κυριος Κοιος κατεβαινει για βουλευτης;απο το μυαλο σας τα βγαζεται μου φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι ρε παιδια....για σοβαρευτειται λιγο!
    αν δεν εχουμε αξιο για την βουλη να μην στειλουμε κανεναν....γιατι ντε και καλα να υπαρχει υποψηφιος απο την καρατζοβα?
    μονο και μονο για την ψηφοθυρια ?
    για να μασει ο μεγαλος σταυρους και μετα να τον εχουμε γλαστρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ) (ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΤΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ)ΔΕ ΣΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ?ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ! ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΤΩΝ ΨΙΦΙΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ?ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News