Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Ψήνεται" συνεργασία Π. Ζέρζη & Χρ. Μπίνου

Σε νέα τροχιά έχουν μπει οι σχέσεις του Πέτρου Ζέρζη και του Χρήστου Μπίνου.

Οι δύο άντρες που μέχρι πρότινος «τρωγόντουσαν σαν τον «σκύλο με τη γάτα, φαίνεται πως έχουν λύσει αρκετές από τις διαφωνίες τους και έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν αποκλείεται ακόμα και μία ενδεχόμενη πολιτική συνεργασία. Άλλωστε, και οι δύο ανήκουν στην παράταξη της ΝΔ και έχουν κοινές απόψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα.

Αν και μέχρι πρότινος οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες, σήμερα δε διστάζουν να στηρίξουν ο ένας τον άλλον όταν αυτό χρειάζεται.

Άλλωστε, σε περασμένο Δ.Σ. ο κ. Μπίνος πήρε ανοιχτά το μέρος του κ. Ζέρζη, όταν οι κατηγορίες εις βάρος του δεύτερου πήραν μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο πρώην Δήμαρχοι Αριδαίας έχουν...
...κατανοήσει ότι το κόμμα τους θέλει ενωμένους, καθώς στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει μεγάλη διάσπαση.

Το βέβαιο είναι πως και οι δύο έχουν πολιτικές βλέψεις, και ίσως ο ένας να χρειαστεί τη στήριξη του άλλου.

Σύμφωνα με το περιβάλλον και των δύο πλευρών, ο ένας αντιμετωπίζει τον άλλο σαν πολιτικό αντίπαλο, χωρίς όμως να υπάρχουν «χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Το καλό κλίμα μεταξύ τους φαίνεται και κάθε φορά που συναντιούνται και αναπτύσσουν διάλογο.
 

11 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΠΕΤΡΟ.. ΓΕΡΑΑΑΑΑ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8a exei xazous apo thn galazia parataxh pou 8a tous sthrixoun?
    apokleietai!!!!
    oloi ksipnisan pia kai den trwn koutoxorto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελεος πια....μας δουλευουν αυτοι...πριν ενα χρονο σκυλοβριζονταν και τωρα ειναι μαζι... Αρε κοσμε ΞΥΠΝΑ.... τι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ολοι ειναι ιδιοι,ολοι για μια Θεσουλα...
    Λυπαμαι πραγματικα αυτους που συνεχιζουν και στηριζουν ακομα αυτα τα κομματα... και πολλοι μαλιστα ειναι και φανατισμενοι.Κριμα στους νεου ανθρωπους που εχουν τετοια μυαλα... Ποση ελλειψη νοημοσυνης πια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ!!! ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ,ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ? ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΣΑΛΕΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλαρακι των 11,06 καλά τους τα γράφεις. το ερώτημα είναι:πότε θα ξυπνήσουν οι νεοδημοκρατες. πότε θα παψουν να τρωγονται.αν ο κ.Μπινος έκανε αυτο που γράφεται στο κειμενο του bloks, μεσα στο δημοτικό συμβούλιο, μπράβο του.δείχνει όντας ανωτεροτητα. Ευχή μου: να έχει συνέχεια. ο κ. Ζερζης τι κάνει; αυτα δεν γίνονται μονόπλευρα.πρέπει και ο Πέτρος....να κινηθει. Βρίσκεται,μαθαίνω, και σε πολύ δύσκολη θέση τελευταια... ΕΝΑΣ εταιροδημότης ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΙΝΟΣ ΖΕΡΖΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΟ ΜΑΤΙ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ!
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΨΗΦΙΣΟΥΝ... ...ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!

    ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ
    ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν ο κ. Μπίνος υποστήριξε ανοιχτά τον Πασόη την δεύτερη κυριακη τότε η Ν.Δ είχε πάει περόπατο.. Τώρα θυμηθηκαν το κόμμα τους!!!!
    πόσο κορόιδα είμαστε ακόμα που καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγινε νδημοκρατης και ο ζερζης που μοιραζε ψηφοδελτια του πασχαλιδη!!!οταν ο Μπινος κατεβαινε με χρισμα απο το κομμα ο ζερζης που ηταν και τι εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News