Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Γκρίνια & αναστάτωση για την ορκωμοσία Αντωνιάδη

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τις τελευταίες μέρες για την ένταξη του Βασίλη Αντωνιάδη στο Δ.Σ. της Αλμωπίας.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, δεν ισχύει το ενδεχόμενο που θέλει τον Δημοτικό Σύμβουλο να εκπίπτει του αξιώματός του λίγο μετά την ορκωμοσία. Αυτό αποτελεί σενάριο θερινής νυκτός, καθώς ο κ. Αντωνιάδης έχει δικαιωθεί.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, έχει προκαλέσει αναστάτωση και γκρίνια στο περιβάλλον του Δημάρχου Αλμωπίας, το οποίο δεν επιθυμούσε αυτή την εξέλιξη.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που από την πλευρά του Δήμου δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση για την ενσωμάτωση του Βασίλη Αντωνιάδη στο Δ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση που υπάρχει ένσταση από τον κ. Αντωνιάδη, μπορεί να τινάξει στον αέρα όλες τις...
...αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, δεν υπάρχει τέτοια επιθυμία ούτε από την πλευρά του ίδιου, αλλά ούτε και από το σύνολο της παράταξης Ζέρζη.

Τέλος, να διευκρινιστεί για άλλη μια φορά, ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θέτει εκτός Δ.Σ. τον Γιάννη Κετικίδη.
 

5 σχόλια:

  1. ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.ΚΑΙ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΔΗΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ.ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας γραφετε σε τι εχει δικαιωθει; οπως κ επιμελως σε καθε
    αναφορα σας δεν γραφεται οτι υπαρχει αμετακλητη
    αποφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΑ. .
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε ρε εγινε και τιμητης ο ψευτομαγκας ο αντωνιαδης!!αρε αριδαια που καταντησες.....να περιμενεις να σωθεις απο τον αντωνιαδη!!τι αλλο μπορει να δει κανεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to ergo tou antwniadh tosa xronia kaneis den t eide...ti axaristos kosmos...ntroph se opoion exei t thrassos kai milaei...kai su re file pou sxoliazeis teleutaios toso magkas eisai pou grafeis san anonhmos...den einai tuxaio oti vghke prwtos se pshfous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News