Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Χωρίς νερό για δύο μέρες η Άψαλος

Χωρίς νερό έχει μείνει η Άψαλος για δύο ολόκληρες μέρες.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, από χθες το πρωί η παροχή νερού έχει διακοπεί με αποτέλεσμα να υπάρχει δίκαιος εκνευρισμός από την πλευρά των κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νερό θα επανέλθει σήμερα Παρασκευή στις 14:00.

Ωστόσο, η ΔΕΥΑ δεν μπήκε στον κόπο να...
...προβεί σε μία επίσημη ενημέρωση. 
 

11 σχόλια:

  1. Afou einai vlakes oloi tous...Oloi tous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afoy i vlakes poy figan ta fisane eripia ti na kanoyn i ali tis sapies solines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ώρα είναι 16:25 και ούτε στάλα νερό...
    ο καιρός γαρ εγγύς!
    Όσο για τις σωληνώσεις είναι γνωστό πως είναι καρκινογόνες, αλλά κι αυτό δε νομίζω ότι σας απασχολεί.Αντίθετα ο "αψαλάρχης" Τσερκέζος αναλώνεται σε μικροπολιτικές τακτικές της μιας βάνας ή του διορισμού υδρονομέων ξεπληρώνοντας προσωπικά γραμμάτια.
    Συνεχίστε λοιπόν κύριοι της δημοτικής αρχής το "έργο" σας, χωρίς να ιεραρχείτε προβλήματα και καταστάσεις(αν βέβαια μπορείτε).
    Μια "άπλυτη" Αψαλιώτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NTROPI STON DIMO ARIDAIAS NTROPI SE OLOUS SAS...MAS AFINOUN XWRIS NERO GIA 2 SINEXOMENES MERES.....DEN EINAI KATASTASH AUTH......NTROPHHHHHH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΙ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΑΦΝΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ......ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ 4.41 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ Ο "ΑΨΑΛΑΡΧΗΣ" ΤΖΕΡΚΕΖΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ Ο ΤΖΕΡΚΕΖΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΛΑΣΠΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ (ΜΠΟΥΛΗ) Ο ΤΑΣΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ..ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..ΜΙΑ "ΠΛΥΜΜΕΝΗ" ΑΨΑΛΙΩΤΙΣΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε το προβλημα με τισ σωληνεσ ειναι χρονια ποτε δν το εκρυψε κανεισ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΥΛΗΣ....... ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣ..ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΟΥ ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΝΩ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI PERSI KATHARISAN TIS DEXAMENES FILARAKI ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ................ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ Κ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DE LETE POY PALI KALA O ANTIPROEDROS THS DEYA EINAI APO TO XORIO MAS KAI APOKATASTATHIKE H VLAVH SE MIAMISI MERA DIAFORETIKA THA VLEPAME NERO SE MIA EBDOMADA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τουλαχιστον ο τζερκεζος δεν αφησε χρεη τριων εκατομμυριων ευρω στη δευα,τα οποια θα πληρωνουν ακομη και τα παιδια μας.ασχοληθειτε με τα σοβαρα κι αφηστε τισ βανουλες και τα χωραφακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News