Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Βιερινια: Το βαρος του σε χρυσαφι, προσφερει η Μπλακμπερν

Πάνω από τα τέσσερα εκ. ευρώ είναι η πρόταση της Μπλάκμπερν για τον Βιεϊρίνια, με το συγκεκριμένο ποσό να μπαίνει ολόκληρο τα ταμεία του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με τη Lancashire Telegraph, η Μπλάκμπερν είχε ραντεβού με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ την Παρασκευή και τους κατέθεσαν νέα πρόταση ια τον Πορτογάλο.

Ποια είναι αυτή; Η αγγλική ομάδα φέρεται να προσφέρει...

3.65 εκ. ευρώ σε μετρητά και 500 χιλ. ευρώ μπόνους, ενώ αναλαμβάνει να καλύψει στην Πόρτο το 13% του ποσοστού των δικαιωμάτων του Πορτογάλου επιθετικού. Ένα ποσό κοντά στις 400 χιλ. ευρώ, παραχωρώντας της το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης!

Μία εξαιρετική πρόταση προς όλες τις πλευρές, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η οποία αν ισχύει θα εξεταστεί σοβαρά από τους ανθρώπους του "δικέφαλου του Βορρά".

Ο συντάκτης συμπληρώνει ότι ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στην προοπτική του αγγλικού συλλόγου, αλλά και πως σήμερα υπάρχει νέο ραντεβού μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων για να παρθούν οι οριστικές αποσφάσεις...

---
Πηγή: seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News