Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ποιος πασίγνωστος και αγαπημενος ποδοσφαιριστής ομαδας της Θεσσαλονικης τα ειχε με συμπαικτη του;

ΜΟΝΟ ΣΤΟ SELEO.GR


Σοκ στους θαυμαστές του, που ειναι και παρα πολλοι τουλαχιστον στην πολη μας, πρόκειται να προκαλέσει η είδηση πως ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή σε ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε στο παρελθόν ομοφυλοφιλικές σχέσεις με συμπαίκτη του.Την αποκαλυψη έκανε ο τότε προπονητής του Κάρλος Σάντσεθ Αγκουιάρ. Τη διετία λοιπόν 1998-2000 ο...

παίκτης αγωνιζόταν με τα δεύτερα γνωστής Ισπανικής ομάδας και όπως αποκαλύπτει ο Αγκουιάρ αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που είχαν σχέσεις μεταξύ τους.

Παράλληλα ο προπονητής αναφέρει πως η ίδια κατάσταση επικρατούσε και επικρατεί ακόμα και σήμερα σε όλες τις ομάδες. Θυμίζουμε πως ανάλογο περιστατικό συνέβη και στην Μπαρτσελόνα πρίν λίγο καιρό.


Δημήτρης Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News