Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ολοκληρώνεται σήμερα η επιλογή ωραρίου των Δημοσίων υπαλλήλων

Μέχρι σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να δηλώσουν τις ώρες εργασίες που επιλέγουν να εργαστούν.

Η επιλογή του ωραρίου έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και ισχύει έως τις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους.

Όπως έχει ανακοινωθεί αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών, με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, καθώς αυξάνεται το ωράριο στο Δημόσιο από 37,5 σε 40 ώρες την εβδομάδα.

Οι υπάλληλοι μπορούν να επιλέξουν τις εξής ώρες προσέλευσης και αποχώρησης:
- 07:00 με 15:00
- 07:30 με 15:30
- 08:00 με 16:00
- 08:30 με 16:30
- 09:00 με 17:00

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού θα είναι έξι, εκτός από τις εφορίες, τις οποίες οι φορολογούμενοι θα εξακολουθούν να μπορούν να τις επισκέπτονται για 5,5 ώρες.

Το νέο ωράριο θα ισχύει για τους μόνιμους υπαλλήλους και το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο Δημόσιο, τους ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού και τα λοιπά ΝΠΔΔ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News