Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Άνω-κάτω η παράταξη Πασόη - Εκνευρισμένος ο Δήμαρχος με σύμβουλο της πλειοψηφίας

«Καυτές» αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις τις επόμενες βδομάδες μετά τον Δεκαπενταύγουστο στην Αλμωπία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχει πάρει κάποιες πολύ «σκληρές» αποφάσεις για την πορεία του συνδυασμού του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πασόης φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος και προβληματισμένος με...
...σύμβουλο της παράταξής του από το Λουτράκι.

Ο τελευταίος δεν παρευρέθηκε στην πιο κρίσιμη συνεδρίαση της επιχείρησης των Λουτρών, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε μία πολύ σημαντική ψηφοφορία.

Αυτό εκλήφθηκε από πολλούς ως «μήνυμα» κατά της πολιτικής τακτικής που ακολουθείται από την δημοτική αρχή.
 

11 σχόλια:

  1. δημητρησ πασοησ, ο μεγαλυτεροσ αλαζονασ που περασε ποτε απο τον δημο αλμωπιασ. λυπαμαι που ειμαι διπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν το Σακη δεν μπορεις να βρεις ιδιο ρε φιλε.Ειπαμε ,εχει ολα τα στραβα ο μητσος αλλα αλλαζονας με το τρακτερ και το ποτισμα με τσαπα? Ωραιος αλλαζονας ειναι.Βασικα ντροπαλος ειναι .ναι αυτο το χει.Και τωρα βαρατε σωρηδον σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ASA PAI SE KANA PEDIKO PARTH NA TOY POYN POS NA
    KANI KOYMANTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι όλοι οι υπόλοιποι ήταν καλοί ... κλεφταράδες, μάλλον αυτό θέλετε.. και εσύ ανώνυμε που είσαι δίπλα του γιατί δεν αποχωρείς ? σε κρατάει κανένας με το ζόρι? αλλά να μας πεις και το όνομά σου για να ξέρουμε ποιοί τελικά στηρίζανε τον Πασόη..
    Έτσι Πασόη , αν και ανήκω αλλού καλά τους κάνεις!!
    μάθανε τόσα χρόνια στη λαμογιά και στα εύκολα λεφτά !!
    Τελειώσανε αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. enw oloi oi alloi htan kalyteroi????

    yg: den psifisa pasoh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο... ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ..ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΤΣΟ κρατα γερα !μην μασας!
    ...παντως κλεφτης δεν εισαι,ουτε εδωσες δικαιωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα με τον 6.03..Έτσι Πασόη καλά κάνεις.Θέλουμε να καθαρίσει πια ο τόπος από τα λαμόγια που μας ρούφηξαν το αίμα.Ελπίζω μετά τον ύπνο να χάσουν και την ελευθερία τους..Αυτο τους αξίζει.Όπως δεν νοιάστηκαν αυτοί για μας έτσι να μην νοιαστήτε κι εσείς γι'αυτούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΟΒΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News