Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Έναρξη Κυνηγετικής σεζόν

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Κυνηγετική σεζόν ξεκινάει 20 Αυγουστου και ότι από 16/8/2011 ημέρα Τρίτη αρχίζει η έκδοση αδειών θήρας. Σας ευχόμαστε...
...καλή Κυνηγετική σεζόν.
 

8 σχόλια:

  1. Ω, ρε οι κάγκουροι θα ξαναβγούν παγανιά! Τρέμετε ζωάκια, τρέμετε! Καλή θανατική σαιζόν να έχετε! Α, και κυνηγοί μην ξεχνάτε: στις περιοχές natura απαγορεύεται το κυνήγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα σε τέτοια περιοχή σαν την Αλμωπία, να μην έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά ελάφια, ζαρκάδια και αγριοκάτσικα. Οι κυνηγοί είναι οι εγκληματίες της ελληνικής πανίδας. Τα βουνά μας θα έπρεπε να είναι γεμάτα από ενημερωμένους και με οικολογική συνείδηση τουρίστες και όχι με αμόρφωτους και άξεστους κυνηγούς. Μόνο στη χώρα μας τους κυνηγούς τους φυλάνε υπάλληλοι των κυνηγητικών συλλόγων και κυνηγοί και οι ίδιοι. Και η κουτσή Μαρία παίρνει όπλο στην Ελλάδα και πάνε μετά μεθυσμένοι και πυροβολάνε ό, τι βρούνε. Και μη τυχόν και βρεθεί κανένας περιπατητής μπροστά τους. Θα του σκίσουνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του το λιγότερο αν δεν τον σημαδέψουνε κι όλας με τα όπλα τους.
    Η Ελλάδα μόνο από τον τουρισμό μπορεί να περιμένει όφελος. Απαγορέψτε το κυνήγι και δώστε κίνητρα στον κόσμο να γνωρίσει τα βουνά μας. Οτιδήποτε έχει ποτέ στήσει το δασαρχείο οι αλήτες οι κυνηγοί το κάψανε, για να μην ανεβαίνει κόσμος στα βουνά και τους ενοχλεί την ώρα που σκοτώνουν τα ζαρκάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego pali tha protina na skotosoume tous oikologous. pou mono fidia kseroune na afinoune kai likous kai to pezoune kai filozooi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γίνεται να σταματήσουμε να σκοτώνουμε γενικώς και απλά να χαιρόμαστε και να φωτογραφίζουμε τη φύση; Αν έτυχε να μιλήσει κάποιος με κυνηγό θα κατάλαβε σίγουρα για τι ποιότητας ανθρώπους μιλάμε. Η ευγένεια και η καλοσύνη είναι έννοιες επιστημονικής φαντασίας για ανθρώπους εθισμένους στο αίμα. Έτσι κι αλλιώς το κηνύγι αργά ή γρήγορα θα απαγορευτεί και θα σταματήσει και αν δεν το κάνει η πολιτεία θα γίνει από μόνο του, αφού οι δολοφόνοι θα τα έχουν σκοτώσει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ποιό δικαίωμα μια μικρή μερίδα πολιτών ανεβαίνει ανεξέλεγκτα στα βουνά μας και κηρύττει τον πόλεμο στην φύση; Να απαγορευτεί το κυνήγι άμεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oloi exoume hobe to oti mia merida kinigon katastrefei ta dasoi den simeni oti einai oloi idioi kala kanoun kai kinigoun kai oi perissoteroi kinigoun me metro kai sebasmo kapoioi tous apokalite dolofonous den einai etsi ta pragmata den skotonoun zoa pou apagoreuete milame gia tous perissoterous.kai an eiste oikologi na mazepsete ta fidia kai ta adespota skilia stis aules sas kai oxi stis aules ton katoikon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να σκοτώνεις, αδαή φίλε των 5:19, δεν μπορεί να λέγεται χόμπυ, θες δεν θες! Και οι περισσότεροι είναι δολοφόνοι, είναι αδίστακτοι, δεν διστάζουν να απειλήσουν πίσω απο την σιγουριά της καραμπίνας τους, οι περισσότεροι σκοτώνουν ολα τα ζώα που απαγορεύονται ή όχι και είναι γενικώς κάγκουροι όπως είπε και ο πρώτος φίλος. Και δεν πείθεις κανέναν για το αντίθετο. Όσο για την ανόητη και παιδιάστικη πρότασή σου οι οικολόγοι να μαζέψουν τα φίδια και τα αδέσποτα....ε τι να σου πει κανείς; Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί σου! Μέτρο λέει και σεβασμό! Α, ρε ξύλο που σας χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News