Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

"Σύννεφα" στις σχέσεις Θ. Τζάκρη - Δ. Πασόη

Τεταμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις μεταξύ του Δημήτρη Πασόη και της Θεοδώρας Τζάκρη.

Αυτό μόνο μπορεί να συμπεράνει κανείς διαβάζοντας την ανακοίνωση που έστειλε η Βουλευτής Πέλλας, σχετικά με την ενδεχόμενη κατάργηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αριδαίας.

Η κ. Τζάκρη στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για "σενάριο θερινής νυκτός".

Λίγο καιρό πριν ο κ. Πασόης είχε κάνει γνωστό ότι...
...υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για κατάργηση της Πυροσβεστικής Αριδαίας. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά η Βουλευτής τον διαψεύδει κατηγορηματικά και μάλιστα με επίσημο Δελτίο Τύπου.

Παρόμοια ήταν και η παλαιότερη περίπτωση με το ενδεχόμενο κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Αριδαίας, απ’ όπου και ξεκίνησε η κόντρα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Θ. ΤΖΑΚΡΗ:

"Σενάριο θερινής νυκτός χαρακτηρίζει η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη την φημολογία για κλείσιμο του πυροσβεστικού σταθμού Αριδαίας, στον οποίο υπηρετούν 29 μόνιμοι πυροσβέστες και 15 εποχικοί και στην περιοχή ευθύνης του οποίου περιλαμβάνονται εκτός των άλλων και πολλές δασικές εκτάσεις.
Η κ. Τζάκρη είχε επικοινωνία για το θέμα με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Στεφανίδη, ο οποίος την ενημέρωσε ότι αυτή τη στιγμή η διοίκηση της πυροσβεστικού σώματος δέχεται πράγματι εισηγήσεις για την αναδιάταξη των πυροσβεστικών υπηρεσιών ολόκληρης της χώρας, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία της, αλλά δεν υπάρχει καμία εισήγηση, ούτε οποιαδήποτε σκέψη για την κατάργηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αριδαίας στην περιοχή του οποίου υπάγεται το δεύτερο μεγαλύτερο δασαρχείο της χώρας".
 

2 σχόλια:

  1. Μην μαλώνετε τζάμπα ρε παιδιά σε λίγο το ΠΑΣΟΚ θα κλείσει όλες οι υπηρεσίες της Αλμωπίας και δεν θα έχετε λόγους να στεναχωριέστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πασοκ ειναι εδω ενομενο δυνατο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News