Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Νέα αναβολή στην ανακοίνωση των βάσεων - Παράταση της αγωνίας

Πρώτα πήγαμε από το “πριν” στο “μετά” το Δεκαπενταύγουστο και τώρα η αγωνία για δεκάδες χιλιάδες παιδιά και άλλες τόσες οικογένειες πήρε νέα παράταση καθώς η ανακοίνωση των βάσεων πάει... κοντά στις 25 Αυγούστου

Από 'κει και πέρα όλα δείχνουν ότι οι βάσεις ακόμη και στις λεγόμενες σχολές υψηλής ζήτησης...πέφτουν και μάλιστα πολύ. Η βουτιά σε ορισμένα τμήματα θα φτάσει και τα 1.200 μόρια ή και παραπάνω.
Οι πληροφορίες λένε ότι μόνο οι σχολές που εξασφαλίζουν άμεση αποκατάσταση, οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές δηλαδή είναι οι μόνες που θα πάρουν την... ανηφόρα.


---
Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News