Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Παράκληση της Υπηρεσίας Καθαριότητος του Δήμου Αλμωπίας

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ

Παρακαλούμε όλους τους παραγωγούς – μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας, με το πέρας της λαϊκής να καθαρίζουν το χώρο ευθύνης τους.

11 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ. ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΣΟΗ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΞΥΠΝΕΔΕΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ....... ΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΑΣΟΗ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΣΑ ΑΝΕΞΟΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑΣΑΙ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε αρχιτεμπέλαρε παλιοβρομιάρη λαικατζή 1.30, επειδη πληρώνεις όπως όλοι μας, θέλεις και τσιράκια να σου μαζεύουν τις βρωμιές σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα ισχύει η παροιμία που λέει είπαν το λωλό και εκείνος ξεκωλό.
    Οι λαϊκές αγορές έχουν την έννοια ο παραγωγός να μαζεύει την παραγωγή του από το χωράφι ή ο βιοτέχνης τα ρούχα ή τις παντόφλες που κατασκεύασε ο ίδιος και να τα πουλάνε χωρίς την μεσολάβηση ενιάμεσων, ώστε το προϊόν να φτάνει στον καταναλωτή φτηνό.
    Στην Ελλάδα οι λαϊκές έχουν γεμίσει μικροέμπορους που πουλάνε από κατσαβίδια μέχρι τηλεοράσεις και μετά απορούμε γιατί σβήνει η αγορά της Αριδαίας. Πόσοι από αυτούς που έχουν πάγκους στην λαϊκή της Αριδαίας θα έρθουν την άλλη μέρα να ψωνίσουν από την αγορά της Αριδαίας; Τι δουλειά έχουν μικροέμποροι από την Αλεξάνδρεια ή από που αλλού δεν ξέρω στην λαϊκή της Αριδαίας;
    Όσο για την κίνηση του Δημάρχου τη βρίσκω πάρα πολύ σωστή. Μάθανε όλοι τους να ρίχνουν τα καφάσια και τις σακούλες τους στο δρόμο. Ό, τι σάπιο έμεινε στο δρόμο. Να καθαρίζουν λοιπόν το κομμάτι του δρόμου που χρησιμοποίησαν και οι δημοτικοί αστυνόμοι να ελέγχουν.
    Αλήθεια οι δημοτικοί αστυνόμοι εκτός από βόλτες κάνουν τίποτα ουσιαστικό στην πόλη; Επιτρέπεται τόσα διπλοπαρκαρισμένα που εμποδίζουν στις δύο το πολύ κεντρικές αρτηρίες της πόλης, τη στιγμή που στο διπλανό τετράγωνο έχει ελεύθερους χώρους στάθμευσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι θεμα πολιτισμου. δεν μπορει να φευγουν και να αφηνουν πισω ολα τα σκουπιδια τουσ. ειναι απαραδεκτο. μπραβο στον δημο και στον κ. ταγκαλιδη ο οποιοσ ειναι αρμοδιοσ για θεματα καθαριοτητας που πηραν αυτη τη πρωτοβουλια. και αυτη την ανακοινωση την μοιρασαν στη λαικη σε χαρτια. μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AN H ΛΑΙΚΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΣΑΠΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ. ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ. ΑΣ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sygxarhthria ston dhmo. kala kanei kai prospathei na symazepsei ta asymazeuta. kathe pempth h idia asxhmh eikona. eimaste kai touristikh perioxh. ti apopsh tha sxhmatisei o touristas thn wra poy tha perasei apo ton dromo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΛΑΙΚΗ ΒΡΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ Απορριμμάτων ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ βρωμίσει .......ΕΧΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ 5:30,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΛΑΜΠΙΚΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ Ή ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΑΣΤΑ... ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΙΡΟΣΥΝΗ ΠΙΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η λαικη πρεπει να φυγει απο το κεντρο της αριδαιας!εσεις κρατατε την αριδαια χωριο!μαζι θυμομαστε και καποιους γραφικους που δεν θελαν να φυγει το παζαρι για το καλο οχι των πολιτων και της αριδαιας αλλα του μαγαζιου τους μηπως δεν πουλησουν κανα κοτοπουλο!!!με τετοιο λαο τετοιοι αρχοντες αρμοζουν....σαν τον πασοη που δεν ξερει ουτε ελληνικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News