Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Σταύρος Ψωμιάδης: Στημένη η απόφαση υποβιβασμού

Για παρααθλητικό κύκλωμα που ήθελε τον υποβιβασμό της Καβάλας μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Ψωμιάδης.Παράλληλα, τόνισε ότι δεν περιμένει να αλλάξει η απόφαση σε δεύτερο βαθμό και είναι έτοιμος να προσφύγει στο CAS και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

"Δεν υπάρχουν στοιχεία για την Καβάλα. Δεν ξέρω καν γιατί μας κατηγορούν. Περπάταγα στο κέντρο της Αθήνας και με έπιασαν...

15 δικηγόροι που δεν τους ήξερα και μου είπαν ότι αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει ούτε στην Ουγκάντα. Είναι στημένη απόφαση και φαίνεται από την τελευταία γραμμή της πρωτόδικης απόφασης που λέει ότι παίρνουμε την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει επικυρωθεί η βαθμολογία", δήλωσε στον Sentra FM ο Σταύρος Ψωμιάδης.

Για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ, αποκάλυψε: "Ο,τι απόφαση και να βγει, την ομάδα θα τη στηρίξω μέχρι την τελευταία μου αναπνοή, όσο αντέξω. Θα προσπαθήσω να δικαιωθεί, γιατί τα μηνύματα που παίρνω είναι ότι βάζουν το χέρι τους από τόσο ψηλά στα κυκλώματα για να πέσει η ομάδα και ότι δεν θα αλλάξει η απόφαση. Θα πάμε στο CAS. Στην περίπτωσή μας έχουν διαλέξει 3 ομάδες, με τη δική μου να μην υπάρχει ούτε ένα στοιχείο. Δεν γίνεται να χαντακώνεις ομάδες, πόλεις και εταιρίες επειδή έτσι γουστάρεις. Να πάρουν και τους άλλους που τους κατηγορούν στη δικογραφία και να τους στείλουν στο πειθαρχικό. Στον πρώτο φάκελο της UEFA που είμαι και εγώ, είναι και άλλες 3 ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Γιατί δεν κατηγορούν και αυτούς; Ολη η βρωμιά του ποδοσφαίρου είναι η Καβάλα; Ακούω πράγματα για Σεπτέμβριο. Δηλαδή κυνηγούν τώρα 3 ομάδες για να παραπέμψουν άλλες 15 το Σεπτέμβριο που θα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα".


---
Πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News