Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ποδαρικό με το δεξί ...

Με γκολ που σημείωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ξάνθη και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Προκλητικός ο Θάνος και ανίκανος ο βοηθός του που ακύρωσε γκολάρα του Πορτογάλου στο 82΄!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, με τον Βιεϊρίνια και τον Γιώργο Γεωργιάδη να δείχνουν πτυχές του ταλέντου τους και να πλαγιοκοπούν την Ξάνθη δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της.

Σε μια από αυτές στο 6ο λεπτό, όταν ο Βιεϊρίνια ελίχθηκε έξω από την περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βιβιάνι.

Ακολούθησε σουτ φάουλ του Λίνο με την μπαλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Ξάνθης, αλλά κάπου εκεί η εικόνα του αγώνα άλλαξε...

Η Ξάνθη πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κερδίζοντας μάχες στο χώρο του κέντρου και παραλίγο να έφερνε το ματς στα ίσα στο 17', όταν μετά από σέντρα του Σουάνη, ο Μαλεζάς έδιωξε πάνω στη γραμμή. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Πόι σέντραρε από τα αριστερά, ο Καζάκης πήρε την κεφαλιά από τους Μαλεζά και Μπαλάφα και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κρέσιτς.

Ήταν φανερό ότι η ομάδα δεν πατούσε πλέον καλά στο γήπεδο, έδειχνε αποσυντονισμένη και η ανησυχία είχε αρχίσει να πλανάται στην Τούμπα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και έχασε σειρά ευκαιριών για να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Πρώτα στο στο 55ο λεπτό, όταν ο Έτο γύρισε στον Γεωργιάδη που ήταν ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι, όμως ο παίκτης μας έστειλε την μπαλα πάνω στον Βιβιάνι.

Στο 65΄ο Βιεϊρίνια έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης έπιασε δυνατό σουτ, όμως για ακόμα μια φορά ο Βιβιάνι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 82΄όταν ο βοηθός ακύρωσε το πολύ όμορφο γκολ - ποίημα του Πορτογάλου, υποδεικνύοντας offsite τον Αθανασιάδη στο ξεκίνημα της φάσης, κάτι που δεν υπήρχε!

Οι φιλοξενούμενοι στην καλύτερή τους στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 στο 93ο λεπτό, όταν ο Μαρσελίνιο σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως ο Φωτάκης με κεφαλιά έσωσε πάνω στη γραμμή.

Πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα του ΠΑΟΚ από την παρουσία του Θάνου στην Τούμπα, αφού ο ρέφερι κατάφερε να ξεσηκώσει το γήπεδο διακόπτοντας το ματς για υβριστικά... Ελπίζουμε οι συνάδερφοί του και ό ίδιος να δείξουν την ίδια ευαισθησία και σε άλλα ελληνικά γήπεδα και να μην εφαρμόζουν επιλακτικά τις διατάξεις!

Όσο για τον κόσμο, οι 18.000 περίπου θεατές βοήθησαν πολύ την ομάδα με την παρουσία τους στις κερκίδες να φτάσει στη νίκη, αλλά και πάλι δεν έλειψαν καμιά δεκαριά που θεώρησαν έξυπνο να ανάψουν πυρσό παρά τις προτροπές της διοίκησης...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπαλάφας, Μαλεζας, Ετο, Λίνο, Φωτάκης, Αρίας(Τσουκαλάς 87'), Γεωργιαδης(Ρομπέρ 82') Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ξάνθη: Βιβιάνι, Μπέρτος, Εντιμάρ, Πόι(Μάνταλος 85') , Σουάνης(Βλαχοδήμος 57'), Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (Μαρκόφσκι 68'), Βάλλας, Καζάκης, Στάσιακ, Ντανι.

---
Πηγή: paokmania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News