Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Τουλάχιστον γελάσαμε...»

Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ το σενάριο περί ενεργοποίησης του Ζαγοράκη για να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ. «Το είδαμε με χιούμορ, αλλά ως εκεί», λένε οι συνεργάτες του.

Οι μελλοντικές προθέσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη για την παρουσία του στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως –για την ώρα τουλάχιστον– δεν έχουν απασχολήσει ούτε τον ίδιο. Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συνομιλίες με τους Φλωρίδη και Σαχπατζίδη για να συμμετάσχει, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, στο νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου. Για αυτό και το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της Εξέδρας δημιούργησε ερωτηματικά. 
«Με το που σηκωθήκαμε το πρωί, μας έφτιαξε τη διάθεση το συγκεκριμένο σενάριο», ανέφερε στο gazzetta.gr, που έψαξε το θέμα, πηγή που... δεν γίνεται να αμφισβητηθεί. Ενώ συνεργάτες του Ζαγοράκη στην ΠΑΕ σχολίαζαν με νόημα:

«Δεν υπάρχει θέμα. Εμείς απλώς γελάσαμε και τίποτα περισσότερο. Δεν έχει γίνει καμία σχετική κουβέντα, καθώς ο πρόεδρος συζητά για τη συμμετοχή του στο νέο διοικητικό σχήμα που αναμένεται να προκύψει στον σύλλογο. Το είδαμε με διάθεση για χιούμορ, αν και δεν αποκλείεται τέτοια σενάρια να βλάψουν την ηρεμία της ομάδας».

Είναι σαφές πως από τον ΠΑΟΚ προσπαθούν να υποβαθμίσουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αφού δεν υπάρχει η διάθεση για επίσημη ανακοίνωση με αναφορά στο θέμα. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, άλλωστε, επιβεβαιώνουν το γεγονός, χωρίς κανείς βέβαια να γνωρίζει τι θα γίνει σε δύο ή τρεις μήνες. Ο Ζαγοράκης ξεκουράζεται με την οικογένειά του αυτό το διάστημα και το τελευταίο, ίσως, που έχει στο μυαλό του είναι πιθανή ενεργοποίησή του σε έναν θεσμικό ρόλο τού ελληνικού ποδοσφαίρου στο μέλλον, όπως η προεδρία της ΕΠΟ. Ακόμα και αν το συγκεκριμένο σενάριο είναι κολακευτικό και δείχνει το πώς αντιμετωπίζουν τον νυν πρόεδρο του ΠΑΟΚ, στον χώρο του αθλήματος στη χώρα μας...




Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News