Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η επιστολή της ΔΕΥΑ Αλμωπίας που απειλεί τους πολίτες ακόμα και με κατασχέσεις περιουσιών

"Θύελλα" αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η επιστολή του Δήμου Αλμωπίας προς τους καταναλωτές της ΔΕΥΑ.

Όλοι μιλούν για βιαστικές κινήσεις της Δημοτικής Αρχής στην προσπάθειά της να πληρώσει τα σπασμένα.

Η επιστολή «έφυγε» από δικηγορικό γραφείο και με σκληρό ύφος απειλεί ακόμα και με κατάσχεση περιουσιών.

Εννοείται πως η επιχείρηση πρέπει να εισπράξει τις οφειλές, ωστόσο ο τρόπος που διάλεξε για να πιέσει τους δημότες και μάλιστα σε μία περίοδο κρίσης δεν είναι και ο καλύτερος.

Από την άλλη, δεν μπορεί κάποιοι να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και κάποιοι άλλοι να μη πληρώνουν ποτέ αυτά που χρωστούν.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ …………………….
ΠΡΟΣ…...................

 

Κύριε,(ή κυρία) σας γνωρίζουμε ότι έχετε χρηματικές οφειλές προς την Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας «ΔΕΥΑ Αλμωπιας» που εδρεύει στην Αριδαία Ν. Πέλλας,σύμφωνα με τα στοιχεία μας.

Ζητάμε λοιπόν,να προσέλθετε άμεσα στα γραφεία της Επιχείρησης για την ρύθμιση της οφειλής σας εντός δέκα ημερών από τη λήψη της παρούσας ειδοποίησης.
Διαφορετικά και ύστερα από αυτή την εύλογη προθεσμία θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στα ελληνικά δικαστήρια και να διεκδικήσουμε σε αυτά το χρέος σας ακόμα και σε βάρος της ακίνητης και κινητής σας περιουσίας ,επιβαρύνοντας σας με τα δικαστικά έξοδα .


Αριδαία 1/8/2011
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
......................

7 σχόλια:

  1. Καλα κανανε..Να πληρωσουν ολοι τα χρεη τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τι ποσά μιλάμε είναι το εξώδικο;σίγουρα έχει δίκιο η ΔΕΥΑ όχι όμως και έτσι.Από την άλλη αυτοί δεν πληρώνουν λόγω αδυναμίας ή από κάποιο πείσμα όπως διάβασα πριν μέρες ,π.χ το Λουτράκι δεν πληρώνει γιατί εμείς; ,το νερό είναι ακατάλληλο (και πάλι δεν είναι η σωστή οδός δεν πληρώνω) κ.α.Αυτοί που είναι συνεπείς δεν φταίνε σε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ? ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti lene oloi re tha trelathoume ??? exei kosmo pou xrostaei 5.000 euro gia nero pou eine 10 euro to mina...!! to dianoiste ?? den exei plirosei pote diladi autos kai oi omioi tou..na tou paroun spiti kai lefta kai ta sovraka ama laxoi..gia tetious sapious tipous de vriskoume emeis tora doulia...gi auto egine koloxanio i xora logo tis atimorisias.kai tora pou kapios leei na timorithoun mas lete gia oikonomiki krisi ?? eiste sovaroi re?? eixe oikonomiki krisi 6 kai 7 xronia kai 10 pou den exoun plirosei pote nero autoi ??? emeis eimaste mal..es pou plironoume ??? ante sovareutite ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν ερθουν στο δημο και τη δευα και τα κανουν γης μαδιαμ για οσα τρωτε επι 10 χρονια θα ψαχνεται αλλο κρατος να φυγετε.Να πληρωσουν δημοσιως και φανερα ολοι οσοι κατειχαν θεση προεδρου στη ΔΕΥΑ.
    Ηρθαν οι εξυπνοι εμισθοι να γινουν μαγκες? ζητηστε τα εκει μεσα καπου.εκει γυρω ,απο σας κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΕΤΙΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ . ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΛΙΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΜΙΑΝΤΟ ΑΣ ΚΑΘΑΡΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΥΔΡΑΓΟΓΙΟ ..ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΧΛΟΡΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ .ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΗΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΑΣ ΤΑ ΚΟΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ......ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. deya kai skata.poio nero?to farmaki?oi logariasmoi psarwma?exw sta xeria mou logariasmo 130 eyra xwris na exw roloi oute nero...ta psarwtika poios ta masaei????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News